Skip to content

OM

MASKINMESTRENES

FORENING

UDDANNELSE FOR TALSMÆND OG TILLIDSREPRÆSENTANTER

Vi har udviklet en uddannelse for talsmænd og tillidsrepræsentanter, hvis formål er at skabe gode vilkår på arbejdspladsen.

Uddannelsen skal:

  • Øge samarbejdet på arbejdspladsen, medvirke til stærkt samarbejde og rolige forhold.

Det får du:

  • Talsmanden/tillidsrepræsentanten har adgang til rådgivning og sparring med MF´s juridiske ansatte.

Der stilles krav om, at tals- og tillidsmændene er gode til at profilere maskinmestre og har god indsigt i Maskinmestrenes Forenings arbejde samt forståelse for økonomi og regnskab. Som støtte for talsmændenes og tillidsrepræsentanternes arbejde har vi derfor udviklet vores egne talsmands- og tillidsrepræsentantkurser, som de tillidsvalgte frit kan deltage i. Kurserne er gratis for Maskinmestrenes Forenings talsmænd og tillidsrepræsentanter. Øvrige medlemmer kan deltage mod betaling.

Der afholdes desuden jævnligt temamøder og seminarer, hvor talsmænd og tillidsrepræsentanter kan mødes med kolleger på tværs af brancher.

YDERLIGERE INFORMATION

Gør brug af din talsmand eller tillidsrepræsentant og få indflydelse. Find oversigten her.

Kurset ‘Talsmandsrollen i spændingsrollen mellem ledelse, kollegaer og egne interesser’ er måske interessant for dig som talsmand eller tillidsrepræsentant?

KONTAKT OS

Mener du, at det vil være en god idé at få valgt en talsmand eller tillidsrepræsentant for maskinmestre i din virksomhed? 

Kontakt os på mf@mmf.dk / 3336 4920. Vi hjælper gerne med at få en ordning etableret.

SE DINE MEDLEMSFORDELE HER

Som medlem af Maskinmestrenes Forening har du sikkerhed i ansættelsen gennem overenskomster med arbejdsgiverforeningerne. Derudover kan du få hjælp, rådgivning og juridisk bistand ved løn- og kontraktforhandlinger og meget mere. Klik ind, og læs mere om dine medlemsfordele.

DIN DIGITALE HÅNDBOG FOR MASKINMESTRE

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur

DU KAN ALTID
KONTAKTE OS DIREKTE
OG FÅ PERSONLIG
RÅDGIVNING

TLF.: +45 3336 4920
MAIL: MF@MMF.DK

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.