Erfaren maskinmester
til drift og optimering

Vil du med på holdet på et af Danmarks mest diverse kraftværk? Og vil du drifte med både affaldsenergianlæg, elkedler, varmepumper samt et flis- og et halmfyret blokanlæg?

Hvis du har ekspertisen, så har vi opgaverne. Vi mangler nemlig endnu en dygtig maskinmester til vores kompetente hold, som står for den daglige drift af vores mange produktionsanlæg.

Er det dig?

Om jobbet
Dine opgaver spænder bredt lige fra drift og problemløsning på anlæggene til let vedligehold og sparring mellem forskellige afdelinger.

Driftsopgaverne gælder alle vores anlæg, som fyrer med både halm, flis, affald og naturgas. Her deltager du i både daglig drift og i sikring på anlæggene forud for vedligehold og brandberedskab. Dertil kommer drift af højspændingsanlæg inklusiv koblingsledelse, kvalitetskontrol og miljøstyring.

Vi har brug for en kollega, som ikke er bleg for at tage fat og få beskidte hænder. Og du skal være indstillet på at arbejde i skiftehold i et døgnbemandet kontrolrum.

Her bringer du din erfaring i spil og kan samtidig finde potentialer til effektivisering og til optimering af produktionsanlæggene.

Du får en bred kontaktflade mod store dele af virksomheden, hvor et godt samarbejde er alfa og omega.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en hverdag med spændende og alsidige arbejdsopgaver. Du bliver en vigtig del af vores produktionsafdeling, hvor du får en lang række gode og engagerede kolleger med hver deres faglige ansvarsområde. Tempoet er til tider højt, og tonen er uformel.

Hos Fjernvarme Fyn er der også gode muligheder for videreuddannelse. Og så får du adgang til attraktive goder som kantineordning og sundhedsforsikring samt en række sociale aktivitetsklubber.

Ansættelsen sker på individuel kontrakt og er på fuld tid.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte driftschef Anders Madsen på e-mail am@fjernvarmefyn.dk eller på telefon 2787 5309.

Stillingskrav
Du har en maskinmestereksamen i bagagen krydret med en god portion erfaring fra procesanlæg inden for industri eller fra det maritime erhverv.

Vi går efter personlige kompetencer som beslutsomhed og gode samarbejdsevner. Og så kan du bidrage konstruktivt til opgaveløsninger; både i teams og på egen hånd.

Du bliver motiveret af at være en del af en moderne netværksorganisation i stor udvikling. Og du trives i et miljø, hvor der arbejdes målrettet, effektivt og kreativt. Sidst men ikke mindst kan du bevare roen; også når det går stærkt.

YDERLIGERE INFO

Vi holder løbende samtaler og har sat ansøgningsfristen åben, indtil vi finder den rette kandidat.

Kan du se dig selv i jobbet som maskinmester hos Fjernvarme Fyn? Så send os et motiveret CV, hvor du kort fortæller os, hvordan du vil bidrage til jobbet.

Du søger stillingen ved at trykke på knappen ”Søg stillingen” nederst på denne side. Her vil vi bede dig om at vedhæfte CV samt eventuelle uddannelsesbeviser og referencer.

Herefter inviterer vi først relevante kandidater til et kort screeningsinterview på Teams, hvor vi ser hinanden lidt an. Herefter vil de udvalgte kandidater blive inviteret til en egentlig jobsamtale.

Tiltrædelse vil være hurtigst muligt herefter.

Fjernvarme Fyn ejer de største kraftvarmeværker på Fyn, har mere end 320 ansatte og er Danmarks 3. største varmeforsyning. Vi dækker cirka 97 % af varmebehovet i Odense og omegn svarende til mere end 100.000 boligenheder, industrivirksomheder og institutioner. Yderligere oplysninger om Fjernvarme Fyn kan findes på www.fjernvarmefyn.dk.

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.