OPDAG ARBEJDSPLADSER
OG MØD MEDARBEJDERNE

Mød en række virksomheder og organisationer, der alle er på udkig efter maskinmestre. Bliv klogere på arbejdsområder, karrieremuligheder og rekrutteringsprocesser, og mød nuværende medarbejdere, der fortæller om deres dagligdag.

Au2mate A/S

Au2mate udvikler og leverer komplette
automationsløsninger med fokus på optimering af processer og minimering af spild, energiforbrug og klimaaftryk.


Bavarian Nordic

Bavarian Nordic har ambitioner om at blive den største rendyrkede vaccinevirksomhed inden 2025. Bavarian Nordic udvikler og producerer det aktive stof i vaccinerne, der efterfølgende bliver fyldt på hætteglas, inspiceret og pakket. 

Bravida

Bravida har mange projektledere og energikonsulenter, der er maskinmestre. Flere med maskinmesterbaggrund er derudover salgskonsulenter, der foretager tilbudsberegninger og andre salgsopgaver.

Bürkert A/S

Bürkert er en global leverandør af automationsløsninger til måling, styring og regulering af gasser og væsker.


C.C.Jensen A/S

C.C.JENSEN A/S er en globalt førende producent og leverandør af CJC® Oliefiltre til markeder som vind, marine, mine, energi og industri.

Demant

Demant er en af verdens førende virksomheder inden for hearing healthcare. Vi ejer en lang række internationale brands, herunder fx Oticon. Vi tilbyder en karriere, hvor du kan være med til at gøre en forskel for millioner af mennesker over hele verden.

Din Forsyning

DIN Forsyning leverer varme og rent vand i Varde og Esbjerg kommuner samt håndterer regnvand og spildevand. 

 

Dansk Miljø- & Energistyring A/S

Dansk Miljø- & Energistyring A/S er eksperter inden for en lang række funktioner og produkter til eksempelvis proces- og energioptimering til forsyningsindustrien.Eurowind Energy

Eurowind Energy ejer vindmølle- og solcelleparker verden over. Vi investerer i udvikling, konstruktion og håndteringen af vind, sol og hybridparker.

Envafors A/S

Envafors er et fælles serviceselskab stiftet d. 25. maj 2022 i et samarbejde mellem NK-Forsyning og SK Forsyning. SK Forsyning og NK-Forsyning er begge multiforsyningsselskaber med mere end 100 års erfaring. Vi varetager vores kunders interesser inden for produktion, service og administration af forsyning inden for vand, spildevand, el og gadelys. SK Forsyning arbejder desuden med varme og energihandel.

Fagerberg A/S

Fagerberg A/S er en virksomhed med fokus på kvalitet. I over 50 år har Fagerberg solgt og leveret ventiler, måleinstrumenter, analyseudstyr og service til det danske marked, med en passion for at optimere deres kunders drift.

Fors A/S

Fors A/S leverer grønne, bæredygtige løsninger inden for vand, spildevand, affald og fjernvarme.
Forsvaret

I Forsvaret kæmper vi for Danmarks sikkerhed. Vi har modet, evnen og viljen til at kæmpe for fællesskabet og for de centrale værdier, vores samfund hviler på.


Maersk

Maersk er verdens største containerskibsrederi med 700 skibe og over 80.000 ansatte globalt. Det giver rige karrieremuligheder for maskinmestre, der vil prøve kræfter med et maritimt arbejdsliv i stor skala.

MAN Energy Solutions

Med mere end 250 års erfaring inden for advanced engineering leverer MAN Energy Solutions en unik portefølje af teknologier og muligheder inden for udvikling af motorer til brug på skibe. Dette inden for bæredygtig energi og alternative brændstoffer.

Molslinjen

Hos Molslinjen A/S arbejder man på og omkring verdens største hurtigfærger. Molslinjen A/S er et dansk selskab, som ejer og driver Alslinjen, Langelandslinjen, Samsølinjen, Fanølinjen, Bornholmslinjen og Molslinjen.

NCC Industry A/S

NCC Industry A/S er en del af NCC koncernen, der beskæftiger over 16.300 medarbejdere i Skandinavien. Vi er beskæftiget med tre forretningsområder: Råstoffer, Asfalt og Hercules.


NLMK DanSteel

NLMK DanSteel producerer varmvalsede konstruktionsstålplader til bygge og anlæg, brobygning, vindindustrien, skibsbygning, kedler, offshore olie og gas samt transport. NLMK DanSteel giver dermed maskinmestre mulighed for at arbejde i den helt store industrielle skala.

NNE

NNE er en international, rådgivende ingeniørvirksomhed specialiseret i den farmaceutiske industri. Gennem focused pharma engineering gør vi vores kunder i stand til at imødekomme skiftende produktionskrav, og det giver en lang række muligheder for maskinmestre.

Nukissiorfiit

Nukissiorfiits fokus er en driftssikker – og så grøn som muligt – forsyning af hele Grønland.Pumpegruppen A/S

PUMPEGRUPPEN A/S sælger pumper og pumpeløsninger  til kemi-, food-, pharma- og procesindustrien.

TML Safety Engineering

TML rådgiver i hele Danmark og for Danmarks førende virksomheder indenfor pharma, industri, Power to X, olie og gas og øvrige vedvarende energier, m.m

Torm

TORM er en af verdens førende specialiserede bærere af energi og rene olieprodukter. Kunder over hele verden er afhængige af TORMs flåde af produkttankskibe til at flytte benzin, naphtha, diesel og jetbrændstof.

Vattenfall Vindkraft A/S

Vattenfall er et af Europas største energiselskaber med både produktion og distribution af el og varme. Vores vision er at sikre et samfund baseret på fossilfri energi inden for én generation.

Vogelsang

Vogelsang Danmark er stærkt placeret på markederne landbrugsteknologi, biogas, industri, transport og spildevand og har især succes med indfødnings systemer til biogasanlæg og med at levere forsynings- og bortskaffelsesløsninger til jernbanesektoren.

Ørsted

Ørsted er kåret som det mest bæredygtige energiselskab i Europa og udvikler, opfører og driver hav- og landvindmølleparker, bioenergi-, solcelle- og energilagringsanlæg samt anlæg til produktion af vedvarende brint og grønne brændstoffer.

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.