MASKINMESTER I GRØNLAND- UNIKKE MULIGHEDER FOR ANSVAR OG EVENTYR

Som maskinmester i Grønlands eneste forsyningsvirksomhed, Nukissiorfiit, får du hurtigt masser af ansvar, og mulighederne for både strategisk og praktisk arbejde, og ikke mindst eventyr på verdens største ø, er mange.

Hvis du som nyuddannet maskinmester er på udkig efter noget erfaring og nogle anderledes oplevelser med dit fag, så kan det godt betale sig at rettet blikket mod nord. I Grønland byder den lokale forsyningsvirksomhed, Nukissiorfiit, sig nemlig til som en arbejdsplads med masser af muligheder.

Virksomheden er ansvarlig for at producere og levere el, vand og varme til størstedelen af forbrugerne i Grønland. Det omfatter 17 byer og 53 bygder, med i alt 23 varmeværker, 91 elværker, 69 vandværker og fem vandkraftværker, samt to mere på vej.

Nukissiorfiit har i dag omkring 35 maskinmestre ansat, og der er brug for flere. Det gælder både på hovedkontoret i Nuuk, hvor der sidder cirka fem med de mere strategiske og brede opgaver, og ikke mindst til den praktiske drift af de mange enheder rundt omkring i det enorme land. Og i og med at Nukissiorfiit producerer både el, vand og varme, kan du i den grad få brugt hele din uddannelse.

80 procent af maskinmestrene i Nukissiorfiit er ansat som teamledere med det daglige driftsansvar – herunder personaleledelse – for at holde de forskellige værker kørende. Her er specielt elværkerne bogstavelig talt livsvigtige for de små, isolerede bygder, der ikke lige kan trække strøm fra en naboby.

Det betyder også, at du som maskinmester i Nukissiorfiit fra dag 1 får masser af ansvar, fordi de enkelte samfund er så afhængige af en velfungerende forsyning. Selv praktikanter får hurtigt godt med vægt på skuldrene, når de øvrige teknikere på et værk må flyve afsted til en akut situation i en anden by eller bygd.

Den meget forskelligartede og ikke mindst geografisk spredte anlægsmasse – det er selvsagt separate net i alle byer og bygder – kræver kontinuerligt et stort fokus på forsyningssikkerhed og driftsoptimering, herunder grundig planlægning af vedligehold og at have de rigtige reservedele ved hånden (eller finde på en løsning alligevel).

Hos Nukissiorfiit er der derfor helt unikke muligheder for faglig, professionel og personlig udvikling i et land, hvor afstandene er store, naturen til tider barsk og som derfor kalder på folk med mod på eventyr.

 

 

 

FAKTA OM VIRKSOMHEDEN

Ansatte

Maskinmestre i Grønland – 32

Fokus

Nukissiorfiits fokus er en driftssikker – og så grøn som muligt – forsyning af hele Grønland.

Ansvar

Kvalitetskontrol
Vandbehandling
Vandforsyning
Ledelse
Energiforsyning
Teknisk rådgivning
Energiproduktion
Transmission

Tilbud til studerende 

Praktikophold, studiejob og mulighed for at skrive bachelor- eller afgangsprojekt.

Adresse

Nukissiorfiit
Issortafimmut 3
3900 Nuuk
Tel. +299 349500

Besøg os på

www.nukissiorfiit.gl

Følg NUKISSIORFIIT 

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.