Skip to content

DINE MEDLEMSFORDELE

BLIV EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK MED MASSER AF FORDELE

Dine medlemsfordele på to minutter – SE VIDEOEN HER

Som medlem får du automatisk adgang til et bredt udvalg af fordele.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med rådgivning og juridisk bistand ved eksempelvis løn- og kontraktforhandlinger, vi sparrer dig videre i din karriere og tilbyder gratis deltagelse i vores faglige netværk.

Vi samarbejder med en lang række eksterne partnere for at sikre dig som medlem fordelagtige vilkår i forbindelse med blandt andet forsikring, lønsikring, pension, a-kasse, kurser og fitness.

Desuden får du som adgang til faglige netværk, møder, kurser og konferencer, hvor du kan møde andre maskinmestre og tekniske specialister dels inden for dit faglige område og dels i din geografiske nærhed.

Prisen som aktivt medlem er kr. 630 pr. kvartal, mens det for studerende koster kr. 114 pr. kvartal og for seniormedlemmer koster kr. 144 pr. kvartal. Husk at kontingentet er fradragsberettiget for dig, som er aktiv eller studerende.

Se alle fordele i boksene nedenfor eller se vores medlemsfordelsfilm, hvor vi har lavet et to minutters overblik til dig.

FÅ ET SAMLET OVERBLIK OVER
DINE MEDLEMSFORDELE

Dine medlemsfordele på 2 minutter
Se filmen HER

Medlemsfordele som aktiv
Læs folderen HER

Medlemsfordele som studerende
Læs folderen HER

Særlige medlemsfordele for studerende:

  • Tilskud til studieture
  • Heltidsulykkesforsikring hos Tryg Forsikring
  • Særlige forsikringer
  • Studiekonto hos Lån & Spar Bank

JURIDISK RÅDGIVNING

Vi giver dig juridisk vejledning om arbejdslivet, når det handler om emner som eksempelvis ansættelser, kontrakter, opsigelser, sygdom eller arbejdsskader.

FAGLIGE NETVÆRK

Bliv inspireret, styrk fagligheden og del værdiskabende viden i et eller flere af vores faglige netværk.

PFA PENSION OG HELBREDSSIKRING

Vi samarbejder med PFA Pension for at sikre en attraktiv og konkurrencedygtig pensionsordning samt mulighed for en favorabel helbredssikring.

TJM FORSIKRING

Vores samarbejde med TJM Forsikring giver dig som medlem mulighed for at tegne gode forsikringer, der passer til netop dine behov.

LØNSIKRING

Som medlem har du med vores lønsikring hos Topdanmark mulighed for at tegne en forsikring mod arbejdsløshed. Forsikringen er fleksibel og tilpasses dit behov. 

MASKINMESTRENES BANK

Vi er medejer af Lån & Spar, og vi har arbejdet sammen gennem mange år. Derfor kan du som medlem få ekstra gode vilkår i banken.

A-KASSE GENNEM AKADEMIKERNES A-KASSE

Maskinmestrenes Forening samarbejder med Akademikernes A-kasse, som er landets største a-kasse for akademikere

FORBRUGSFORENINGEN

Som medlem af Maskinmestrenes Forening kan du blive medlem af Forbrugsforeningen for 132 kroner årligt.

RABAT HOS SATS OG PUREGYM

Som medlem af Maskinmestrenes Forening kan du træne i SATS og PUREGYM til en nedsat pris.

MØDER, KURSER OG KONFERENCER

Maskinmestrenes Forening arrangerer hvert år en række kredsmøder, medlemsmøder og faglige arrangementer.

HELTIDSULYKKESFORSIKRING FOR STUDERENDE

Alle studerende medlemmer i Maskinmestrenes Forening er fra indmeldelsestidspunktet omfattet af en heltidsulykkesforsikring hos Tryg.

STUDIEKONTO HOS LÅN & SPAR FOR STUDERENDE

Som medlem af Maskinmestrenes Forening kan du få en Studiekonto i Lån & Spar bank med ekstra fordele.

FERIEBOLIG

Som medlem af Maskinmestrenes Forening samt forsikringstager i TJM Forsikring har du igennem Interesseforeningen mulighed for at leje en feriebolig.

FAGMAGASINET MASKINMESTEREN

Maskinmesteren er dit fagmagasin for medlemmer af Maskinmestrenes Forening. Magasinet udkommer i godt 12.000 eksemplarer 12 gange årligt.

TILSKUD TIL STUDIETURE

Som studerende medlem af Maskinmestrenes Forening har du mulighed for at søge tilskud til studieture i Danmark såvel som i udlandet.

FORSIKRING FOR STUDERENDE

Som studerende og medlem af Maskinmestrenes Forening kan du vælge mellem tre forskellige forsikringspakker; Basis, Plus og Premium til meget attraktive priser.

BLUE BLOCK-BRILLER

Sidder du en del foran en skærm, kan du som medlem af Maskinmestrenes Forening købe et par briller, som blokerer det blå lys fra dine digitale enheder.

B:A:M CURE AND CARE TRÆNINGSUNIVERS

Vil du gerne være sundere? Så har du mulighed for at blive netop det til en god pris gennem dit medlemskab i Maskinmestrenes Forening.

TRIVSELSLINJEN

Som medlem hos os kan du via vores Trivselslinje få gratis rådgivning om eksempelvis din psykiske og/eller fysiske trivsel, gode råd om generelt velvære samt sparring om eventuelle livsstilsændringer. 

GO'ON GRUPPEN

Som medlem af Maskinmestrenes Forening har du mulighed for at opnå rabat, hver gang du tanker hos Go’on Gruppen.

KARRIERERÅDGIVNING

Sidder du og har lidt udfordringer med en ansøgning, CV, din LinkedIn-profil eller er du måske blot gået en lille smule i stå i dit nuværende job, så tag endelig fat i os.

TIVOLI FRIHEDEN

Som medlem af Maskinmestrenes Forening kan du nu få rabat i Tivoli Friheden. Rabatkoden giver kr. 40,- i rabat på entré- og turbåndsbilletter i deres webshop.

KURSER OG EFTERUDDANNELSE

Det kan være afgørende for din karriere og et våben imod arbejdsløshed, at du holder dig ajour med udviklingen inden for maskinmesterprofessionen og dit arbejdsområde.

LÆS OM AUTORISATIONER
OG CERTIFIKATER

Autorisationer og certifikater er et vigtigt skridt videre i din karriere. Klik ind og du kan finde gældende regler for de mest almindelige autorisationer og certifikater.

BLIV TILKNYTTET VORES MENTORORDNING

Formålet er, at menteen kan trække på mentoren i faglig og karrieremæssig sammenhæng og få kompetent sparring, råd og vejledning.

UDFORSK VORES KARRIEREUNIVERS

På vores karriereunivers har vi samlet relevant karrieremæssig information til dig som medlem. Gå på opdagelse – og bliv inspireret inden for emner som ansættelsesforhold, CV, jobansøgningsstrategier, LinkedIn, efter- og videreuddannelse, kontrakt, overenskomster og meget mere!