Skip to content

DINE MEDLEMSFORDELE

BLIV EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK MED MASSER AF FORDELE

Dine medlemsfordele på to minutter – SE VIDEOEN HER

Som medlem får du automatisk adgang til et bredt udvalg af fordele.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med rådgivning og juridisk bistand ved eksempelvis løn- og kontraktforhandlinger, vi sparrer dig videre i din karriere og tilbyder gratis deltagelse i vores faglige netværk.

Vi samarbejder med en lang række eksterne partnere for at sikre dig som medlem fordelagtige vilkår i forbindelse med blandt andet forsikring, lønsikring, pension, a-kasse, kurser og fitness.

Desuden får du som adgang til faglige netværk, møder, kurser og konferencer, hvor du kan møde andre maskinmestre og tekniske specialister dels inden for dit faglige område og dels i din geografiske nærhed.

Prisen som aktivt medlem er kr. 585 pr. kvartal, mens det for studerende koster kr. 114 pr. kvartal og for seniormedlemmer koster kr. 144 pr. kvartal. Husk at kontingentet er fradragsberettiget for dig, som er aktiv eller studerende.

Se alle fordele i fold-ud-boksene nedenfor eller se vores medlemsfordelsfilm, hvor vi har lavet et to minutters overblik til dig.

FÅ ET SAMLET OVERBLIK OVER
DINE MEDLEMSFORDELE

Dine medlemsfordele på 2 minutter
Se filmen HER

Medlemsfordele som aktiv
Læs folderen HER

Medlemsfordele som studerende
Læs folderen HER

Særlige medlemsfordele for studerende:

 • Tilskud til studieture
 • Heltidsulykkesforsikring hos Tryg Forsikring
 • Særlige forsikringer
 • Studiekonto hos Lån & Spar Bank

JURIDISK RÅDGIVNING

Vi giver dig juridisk vejledning om arbejdslivet, når det handler om emner som eksempelvis ansættelser, kontrakter, opsigelser, sygdom eller arbejdsskader.

FAGLIGE NETVÆRK

Bliv inspireret, styrk fagligheden og del værdiskabende viden i et eller flere af vores faglige netværk.

PFA PENSION OG HELBREDSSIKRING

Vi samarbejder med PFA Pension for at sikre en attraktiv og konkurrencedygtig pensionsordning samt mulighed for en favorabel helbredssikring.

TJM FORSIKRING

Vores samarbejde med TJM Forsikring giver dig som medlem mulighed for at tegne gode forsikringer, der passer til netop dine behov.

LØNSIKRING

Som medlem har du med vores lønsikring hos Topdanmark mulighed for at tegne en forsikring mod arbejdsløshed. Forsikringen er fleksibel og tilpasses dit behov. 

MASKINMESTRENES BANK

Vi er medejer af Lån & Spar, og vi har arbejdet sammen gennem mange år. Derfor kan du som medlem få ekstra gode vilkår i banken.

Maskinmestrenes Forening samarbejder med PFA Pension, og vi har sammensat en attraktiv og konkurrencedygtig pensionsordning. Du kan gennem PFA Pension også oprette en frivillig ordning. Det er interessant for dig, der for eksempel sejler under fremmed flag og ikke automatisk er omfattet af en pensionsordning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte PFA rådgivningscenter på 7012 5000 (for landansatte) eller SØ Hotline i PFA på 7024 5026 (for maritimt ansatte). Du kan også booke en rådgivningssamtale på 3917 6019. Vi anbefaler, at du booker en samtale med en rådgiver fra PFA ca. hvert tredje til femte år, og når der sker ændringer i dit liv Du kan læse mere om PFA Pension på pfa.dk.
Maskinmestrenes Forening samarbejder med Akademikernes A-kasse, som er landets største a-kasse for akademikere. Der er dog frit a-kassevalg i Danmark, og du er ikke bundet til Akademikernes. Akademikernes A-kasse er landets suverænt største a-kasse for akademikere og tæller både selvstændige, lønmodtagere, ledere, nyuddannede og studerende. I a-kassen får du højt kvalificeret rådgivning tilpasset netop din faglighed og økonomisk sikring, hvis du bliver ledig. Du kan læse mere om Akademikernes A-kasse på aka.dk.
Som medlem af Maskinmestrenes Forening har du mulighed for at tegne en forsikring mod arbejdsløshed. Forsikringen er fleksibel og tilpasses dit behov. Topdanmark administrerer ordningen for Lønsikring. Forsikringen dækker, hvis du bliver ufrivilligt ledig. Du skal ikke betale for din lønsikring i den periode, du er arbejdsløs. Det vil sige, at hvis du fx får udbetaling fra lønsikringen fra 1. april til 31. maj, skal du ikke betale præmie for april og maj. Du er også dækket, hvis du mister evnen til at arbejde på grund af sygdom eller ulykke. Til gengæld kan du ikke få udbetalt penge, hvis du selv siger op og heller ikke, hvis du bliver bortvist på grund af for eksempel svig eller bedrageri. Du kan sikre dig op til 40.000 kr. ekstra om måneden oven i dagpengene i et helt år. Dog må du ifølge loven højst få op til 85 % af din hidtidige løn – inkl. dagpenge og andre ydelser. Der er taget hensyn til medlemmets meget forskellige behov, og man kan f.eks. vælge mellem forskellige dækningsgrader og perioder. Ordningen omfatter også medlemmer, der arbejder under DIS, i udlandet, på deltid, som projektansatte i minimum 2 år eller som selvstændige. Ønsker du yderligere vejledning og vilkår for Lønsikring, beregne din dækningssum samt få tilbud om ordningen, kan du kontakte Topdanmark.
Som medlem af Maskinmestrenes Forening kan du blive medlem af Forbrugsforeningen for 132 kroner årligt.
 1. Optjen bonus 4.500 steder over hele landet – Se hvor på fbf.dk
 2. Benyt Forbrugsforeningens app – find bonus, hvor og når som helst
 3. Over 450 webshops, som har åbent alle dage – hele døgnet
 4. Ferieboliger med 17% bonus
 5. Bonus på alt i forretningen – også på tilbud!
Bliv medlem på fbf.nu
Som medlem af Maskinmestrenes Forening kan du træne i Sats.com til en nedsat pris når det gælder produktet ‘ANYTIME’. Find blot dit nærmeste Sats.com-center og send eller medbring en kvittering for, at du har betalt medlemskab til Maskinmestrenes Forening. Læs mere om Sats.com her.
Maskinmestrenes Forening understøtter en række faglige netværk, som foreningens medlemmer frit kan deltage i. Netværkene er dels oprettet inden for emneområder som energi, vedligehold og el-teknik, dels mere funktionsspecifikke områder i form af brancheråd, talsmænd og netværk for maskinmestre på større arbejdspladser.
Maskinmestrenes Forening arrangerer hvert år en række kredsmøder, medlemsmøder og faglige arrangementer, hvor du som medlem kan få styrket både dit netværk og dine kompetencer. Foreningen afholder herudover en række kurser i blandt andet forhandlingsteknik og medarbejderudviklingssamtaler. Hvert år arrangerer Maskinmestrenes Forening desuden maskinmestrenes erhvervskonference Ajour. Se aktiviteter her.
Alle studerende medlemmer i Maskinmestrenes Forening er fra indmeldelsestidspunktet omfattet af en heltidsulykkesforsikring hos Tryg. Heltidsulykkesforsikringen dækker hele døgnet – også under rejser og ophold i udlandet i indtil 12 måneder. Du kan rekvirere mere materiale om denne forsikring hos Tryg. Læs vejledning og kontaktoplysninger for den Kollektive ulykkesforsikring – der er 2 forskellige dækninger: Studerende Studerende i Praktik Forsikringen ophører, når man ikke længere er indskrevet på en maskinmesteruddannelse og/eller ikke længere er studerende medlem af Maskinmestrenes Forening.
Som medlem af Maskinmestrenes Forening kan du få en Studiekonto i Lån & Spar bank med ekstra fordele. Sådan får du Danmarks bedste studiekonto – med 3 procent i rente og billig kassekredit:
 • Du får 3 procent i rente på de første 20.000 kr. på lønkontoen. 0 procent på resten
 • Vælg en kassekredit med op til 50.000 kr. Du betaler kun 5 procent i rente
 • Studieopsparing som giver 0,05 procent i rente på HELE opsparingen
 • Gratis: Visa/Dankort og MasterCard med samme pinkode, valutaveksling, kontanthævninger i DK, netbank, mobilbank og hjælp til budgetlægning.
Du kan hurtigt og nemt søge Studiekontoen via vores app ”Zapp”, og du får svar på din ansøgning inden for 24 timer i hverdagene. Det med småt For at få Danmarks absolut bedste studiekonto, skal du samle hele din privatøkonomi hos Lån & Spar og være medlem af Maskinmestrenes Forening. Du får 3 procent i rente på de første 20.000 kr. 0 procent på resten. Du får studiekontoen på baggrund af en almindelig kreditvurdering. Du kan have studiekontoen i op til 3 år efter endt uddannelse. Hvis du bruger hele din kassekredit på 50.000 kr., vil det koste dig 625 kr. i omkostninger efter tre måneder. Stiftelsesomkostninger 0 kr., debitorrente (var.) 5,09 procent, ÅOP 5,09 procent. Efter tre måneder skylder du 50.625 kr. Kreditten er gældende indtil videre og uden faste afdrag. Alle rentesatser er variable og gældende pr. 9. maj 2019. Kontakt os og hør mere om alle dine Lån & Spar-fordele som studerende i Maskinmestrenes Forening. Sådan får du et af Danmarks billigste billån
 • Kontakt Lån & Spar og lad dem regne på, hvilke ekstra gode betingelser de kan give dig, fordi du er medlem af Maskinmestrenes Forening
 • Lån til hele bilen eller til den del, du mangler, hvis du allerede har udbetalingen
 • Vælg mellem fast eller variabel rente
 • Hænger du på et dyrt billån, så kan Lån & Spar regne på, hvor meget du kan spare om måneden ved at flytte lånet.
Beregn selv dit billån her.
Maskinmestrenes Forening har sørget for, at alle medlemmer med en pensionsordning i PFA har en helbredssikring eller har mulighed for at købe forsikringen. Privatansatte medlemmer under rederiforeningerne har en helbredssikring som en del af deres pensionsordning. Er du offentlig ansat eller privatansat uden en pensionsordning i PFA, har du mulighed for at købe forsikringen via dit medlemskab hos Maskinmestrenes Forening. Download tilmeldingsblanket og tilmeld dig her.
Kender du dine fordele hos Lån & Spar? Maskinmestrenes Forening er medejer af Lån & Spar, og vi har arbejdet sammen gennem mange år. Derfor kan du som medlem få ekstra gode vilkår i banken. Blandt andet høj rente på lønkontoen. Vi synes nemlig også, der skal være kontante fordele ved fællesskaber. Lån & Spars rådgivere kender medlemmer af Maskinmestrenes Forening godt Du får en personlig rådgiver, som giver et samlet overblik over dine muligheder. Så kan I sammen finde de løsninger, der passer bedst til din private økonomi. Og det er helt op til dig, om I tager snakken over en kop kaffe i banken, over telefonen eller via nettet. Den gode behandling er den samme. Det er let at skifte bank Det er let at skifte til Lån & Spar, hvis du ikke allerede er kunde. Book et møde – det behøver ikke tage mere end én time. De ordner alt det praktiske for dig. Også kontakt og koordinering med din nuværende bank. Book et møde og hør mere om dine fordele i en ordentlig og bundsolid bank. Medlemsfordele hos Lån & Spar Fælleskaber betaler sig. Derfor kan du som medlem af Maskinmestrenes Forening få en række fordele og særligt gode vilkår: Sådan får du 3 procent i rente på din lønkonto
 • Du er medlem af Maskinmestrenes Forening og har afsluttet din uddannelse
 • Du samler hele din privatøkonomi hos Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra)
 • Du behøver ikke flytte dine realkreditlån. Men evt. ændringer og nye realkreditlån, skal gå gennem Lån & Spar og Totalkredit
 • Der er 3 procent i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. 0 procent på resten
 • Rentesatserne er variable og gælder pr. 9. maj 2019. Se alle vilkår på lsb.dk/medlemsfordele.
Kontakt os og hør mere om 3 procent på lønkontoen og de øvrige fordele hos Lån & Spar. Sådan får du et af Danmarks billigste billån
 • Kontakt Lån & Spar og lad dem regne på, hvilke ekstra gode betingelser de kan give dig, fordi du er medlem af Maskinmestrenes Forening
 • Lån til hele bilen eller til den del, du mangler, hvis du allerede har udbetalingen
 • Vælg mellem fast eller variabel rente
 • Hænger du på et dyrt billån, så kan Lån & Spar regne på, hvor meget du kan spare om måneden ved at flytte lånet.
Beregn selv dit billån her.
Som medlem af Maskinmestrenes Forening har du mulighed for at tegne gode forsikringer, der passer til netop dine behov. Med en indboforsikring hos TJM Forsikring får du også adgang til attraktive Plus Fordele, for eksempel
 • Tryg ID – Fri rådgivning og hjælp ved mistanke om identitetstyveri – også hvis nogen misbruger din profil på Facebook eller andre sociale medier.
 • Tryg i livet – en hotline, hvor du uden beregning kan få rådgivning af sundhedsfaglige eksperter.
 • Tryg Backup – en nem backupløsning til en særlig fordelagtig pris.
På telefon 7033 2828 kan du få et tilbud på en god forsikring. Prisen på dine forsikringer Kontakt din forsikringstillidsmand Klausul på rejseforsikring Mere om TJM Forsikring Læs mere om forsikringer for studerende hos TJM Forsikring her.
Som medlem af Maskinmestrenes Forening har du igennem Interesseforeningen mulighed for at leje henholdsvis en lejlighed i Prag og et sommerhus i Blåvand. Læs mere om tilbuddet her.
Maskinmesteren er dit fagmagasin for medlemmer af Maskinmestrenes Forening. Magasinet udkommer i godt 12.000 eksemplarer 12 gange årligt. Maskinmesteren indeholder både baggrundshistorier og tekniske artikler, der fokuserer på emner som energi, teknologiudvikling, drift og ledelse. Du kan læse mere om Fagmagasinet Maskinmesteren her.
Som medlem af Maskinmestrenes Forening har du sikkerhed i ansættelsen gennem overenskomster med arbejdsgiverforeningerne. Derudover kan du få hjælp, rådgivning og juridisk bistand ved løn- og kontraktforhandlinger, også i forbindelse med individuelle ansættelser. Arbejdsmarkedsafdelingen har dygtige jurister og faglige konsulenter, der hjælper medlemmer med alt fra ansættelser, gennemgang af kontrakter og lønforhandlinger til barsel, ferie og opsigelser.
Som studerende medlem af Maskinmestrenes Forening har du mulighed for at søge tilskud til studieture i Danmark såvel som i udlandet. Læs, hvordan du ansøger her.
Som studerende og medlem af Maskinmestrenes Forening kan du vælge mellem tre forskellige forsikringspakker; Basis, Plus og Premium til meget attraktive priser. Pakkerne er sammensat med udgangspunkt i de forsikringsdækninger, der er mest relevante for flertallet af studerende og kan suppleres med fx bil- og MC-forsikring på fordelagtige vilkår. Er du over 30 år, kan du stadig benytte tilbuddet – bare du stadig er studerende. Via linket herunder kan du læse mere om tilbuddet – og har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på 70 33 28 28. Læs mere om forsikringer for studerende hos TJM Forsikring her.

Maskinmestrenes Forening samarbejder med Akademikernes A-kasse, som er landets største a-kasse for akademikere. Der er dog frit a-kassevalg i Danmark, og du er ikke bundet til Akademikernes.

Akademikernes A-kasse er landets suverænt største a-kasse for akademikere og tæller både selvstændige, lønmodtagere, ledere, nyuddannede og studerende. I a-kassen får du højt kvalificeret rådgivning tilpasset netop din faglighed og økonomisk sikring, hvis du bliver ledig.

Du kan læse mere om Akademikernes A-kasse på aka.dk.

Som medlem af Maskinmestrenes Forening kan du blive medlem af Forbrugsforeningen for 132 kroner årligt.

 1. Optjen bonus 4.500 steder over hele landet - Se hvor på fbf.dk
 2. Benyt Forbrugsforeningens app - find bonus, hvor og når som helst
 3. Over 450 webshops, som har åbent alle dage - hele døgnet
 4. Ferieboliger med 17% bonus
 5. Bonus på alt i forretningen – også på tilbud!

Bliv medlem på fbf.nu

Som medlem af Maskinmestrenes Forening kan du træne i Sats.com til en nedsat pris når det gælder produktet 'ANYTIME'.

Find blot dit nærmeste Sats.com-center og send eller medbring en kvittering for, at du har betalt medlemskab til Maskinmestrenes Forening.

Læs mere om Sats.com her.

Maskinmestrenes Forening arrangerer hvert år en række kredsmøder, medlemsmøder og faglige arrangementer, hvor du som medlem kan få styrket både dit netværk og dine kompetencer. Foreningen afholder herudover en række kurser i blandt andet forhandlingsteknik og medarbejderudviklingssamtaler.

Hvert år arrangerer Maskinmestrenes Forening desuden maskinmestrenes erhvervskonference Ajour.

Se aktiviteter her.

Alle studerende medlemmer i Maskinmestrenes Forening er fra indmeldelsestidspunktet omfattet af en heltidsulykkesforsikring hos Tryg.

Heltidsulykkesforsikringen dækker hele døgnet - også under rejser og ophold i udlandet i indtil 12 måneder.

Du kan rekvirere mere materiale om denne forsikring hos Tryg. Læs vejledning og kontaktoplysninger for den Kollektive ulykkesforsikring - der er 2 forskellige dækninger:

Studerende

Studerende i Praktik

Forsikringen ophører, når man ikke længere er indskrevet på en maskinmesteruddannelse og/eller ikke længere er studerende medlem af Maskinmestrenes Forening.

Som medlem af Maskinmestrenes Forening kan du få en Studiekonto i Lån & Spar bank med ekstra fordele.

Sådan får du Danmarks bedste studiekonto - med 3 procent i rente og billig kassekredit:

 • Du får 3 procent i rente på de første 20.000 kr. på lønkontoen. 0 procent på resten
 • Vælg en kassekredit med op til 50.000 kr. Du betaler kun 5 procent i rente
 • Studieopsparing som giver 0,05 procent i rente på HELE opsparingen
 • Gratis: Visa/Dankort og MasterCard med samme pinkode, valutaveksling, kontanthævninger i DK, netbank, mobilbank og hjælp til budgetlægning.

Du kan hurtigt og nemt søge Studiekontoen via vores app ”Zapp”, og du får svar på din ansøgning inden for 24 timer i hverdagene.

Det med småt
For at få Danmarks absolut bedste studiekonto, skal du samle hele din privatøkonomi hos Lån & Spar og være medlem af Maskinmestrenes Forening. Du får 3 procent i rente på de første 20.000 kr. 0 procent på resten. Du får studiekontoen på baggrund af en almindelig kreditvurdering. Du kan have studiekontoen i op til 3 år efter endt uddannelse.

Hvis du bruger hele din kassekredit på 50.000 kr., vil det koste dig 625 kr. i omkostninger efter tre måneder. Stiftelsesomkostninger 0 kr., debitorrente (var.) 5,09 procent, ÅOP 5,09 procent. Efter tre måneder skylder du 50.625 kr. Kreditten er gældende indtil videre og uden faste afdrag. Alle rentesatser er variable og gældende pr. 9. maj 2019.

Kontakt os og hør mere om alle dine Lån & Spar-fordele som studerende i Maskinmestrenes Forening.

Sådan får du et af Danmarks billigste billån

 • Kontakt Lån & Spar og lad dem regne på, hvilke ekstra gode betingelser de kan give dig, fordi du er medlem af Maskinmestrenes Forening
 • Lån til hele bilen eller til den del, du mangler, hvis du allerede har udbetalingen
 • Vælg mellem fast eller variabel rente
 • Hænger du på et dyrt billån, så kan Lån & Spar regne på, hvor meget du kan spare om måneden ved at flytte lånet.

Beregn selv dit billån her.

Som medlem af Maskinmestrenes Forening samt forsikringstager i TJM Forsikring har du igennem Interesseforeningen mulighed for at leje en lejlighed i Prag og et sommerhus i henholdsvis Blåvand og Skagen.

Læs mere om tilbuddet her.

Maskinmesteren er dit fagmagasin for medlemmer af Maskinmestrenes Forening. Magasinet udkommer i godt 12.000 eksemplarer 12 gange årligt.

Maskinmesteren indeholder både baggrundshistorier og tekniske artikler, der fokuserer på emner som energi, teknologiudvikling, drift og ledelse.

Du kan læse mere om Fagmagasinet Maskinmesteren her.

Som studerende medlem af Maskinmestrenes Forening har du mulighed for at søge tilskud til studieture i Danmark såvel som i udlandet.

Læs, hvordan du ansøger her.

Som studerende og medlem af Maskinmestrenes Forening kan du vælge mellem tre forskellige forsikringspakker; Basis, Plus og Premium til meget attraktive priser.

Pakkerne er sammensat med udgangspunkt i de forsikringsdækninger, der er mest relevante for flertallet af studerende og kan suppleres med fx bil- og MC-forsikring på fordelagtige vilkår.

Er du over 30 år, kan du stadig benytte tilbuddet - bare du stadig er studerende.

Via linket herunder kan du læse mere om tilbuddet - og har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på 70 33 28 28.

Læs mere om forsikringer for studerende hos TJM Forsikring her.

Sidder du en del foran en skærm, kan du som medlem af Maskinmestrenes Forening købe et par briller, som blokerer det blå lys fra dine digitale enheder – et lys der på sigt kan gøre skade på synet. Nogle mennesker oplever også, at lyskilder med en stor andel af blåt lys kan gøre dem mere rastløse om natten.

Et sæt Blue Block-briller (som du via Maskinmestrenes Forening kan købe med 30 procent rabat), blokerer netop for dette skadelige blå lys. Du kan både købe brillerne med og uden styrke.

Hvordan får jeg dem?
Læs mere om brillerne på linket herunder og hent den rabatformular med Maskinmestrenes Forenings logo, som du skal vise hos optikeren.

Du kan både fremvise den som et screenshot, downloade den eller printe den.

Få et sundere liv gennem dit medlemskab hos os

Vil du gerne være sundere? Så har du mulighed for at blive netop det til en god pris gennem dit medlemskab i Maskinmestrenes Forening.

Vi tilbyder i samarbejde med PFA rabat på B:A:M Cure and Care træningsunivers. Et online univers der motiverer og inspirerer dig til at øge både din fysiske og mentale sundhed med fokus på behandling og forebyggelse.

Universet indeholder varierede træningsøvelser, rygforløb, nakkeforløb, forløb om mental sundhed og ugentlige træninger – det hele understøttes af ekspertwebinarer og support fra sundhedscoaches bl.a. via lukkede Facebook-grupper.

Træningsuniverset er et tilbud til alle vores medlemmer og kræver ikke, at du har din pension hos PFA.

Få rabat på B:A:M Cure and Care online træningsunivers

           

Din trivsel er vigtig for os!

Som medlem hos os kan du via vores Trivselslinje få gratis rådgivning om eksempelvis din psykiske og/eller fysiske trivsel, gode råd om generelt velvære samt sparring om eventuelle livsstilsændringer. Trivselslinjen bemandes af relevant sundhedspersonale hos Falck Healthcare.

Som medlem kan du få rådgivning og vejledning om:

 • Stress og mistrivsel – forebyggelse og håndtering
 • Kost og vægttab
 • Smerter i bevægeapparatet
 • Planlægning af træning
 • Rygestop
 • Hjælp til livsstilsændringer

Professionel rådgivning
Den eksterne samarbejdspartner Falck Healthcare er udvalgt for at kunne yde dig professionel rådgivning om din trivsel. Rådgiverne på Trivselslinjen består af sygeplejersker, fysioterapeuter og psykologer – og i særlige tilfælde, kan du også komme til at tale med en socialrådgiver.

Trivselslinjen yder udelukkende rådgivning og kan ikke tilbyde decideret behandling. Har du brug for behandling, vil du blive henvist til at gøre brug af din sundhedsforsikring, som du kan have gennem din pensionsordning.
Du er som udgangspunkt anonym, når du ringer til vores Trivselslinje. Du vil dog blive bedt om at oplyse, hvilken organisation du er medlem af. Ønsker du fortløbende samtaler med den samme rådgiver, kan det blive aktuelt at oprette en sag.

Kontakt Trivselslinjen
Du kan opleve, at medarbejderne i sekretariatet foreslår dig at blive stillet om til Trivselslinjen, men du kan også selv kontakte Trivselslinjen direkte på telefon 7080 8218 fra mandag-torsdag 8.00-16.30 og fredag 8.00-16-00.

KURSER OG EFTERUDDANNELSE

Det kan være afgørende for din karriere og et våben imod arbejdsløshed, at du holder dig ajour med udviklingen inden for maskinmesterprofessionen og dit arbejdsområde.

LÆS OM AUTORISATIONER
OG CERTIFIKATER

Autorisationer og certifikater er et vigtigt skridt videre i din karriere. Klik ind og du kan finde gældende regler for de mest almindelige autorisationer og certifikater.

BLIV TILKNYTTET VORES MENTORORDNING

Formålet er, at menteen kan trække på mentoren i faglig og karrieremæssig sammenhæng og få kompetent sparring, råd og vejledning.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.