FAGLIGE NETVÆRK
STÆRKE FAGLIGE NETVÆRK SIKRER VIDENSDELING
Bliv inspireret, styrk fagligheden og del værdiskabende viden i vores netværk.
Der er 14 forskellige faglige netværk i vores forening, og her kan du møde kolleger, der er beskæftiget inden for samme områder og brancher. Temaerne i de forskellige netværk bestemmes af deltagerne selv. Netværkene bidrager desuden med artikler til fagmagasinet Maskinmesteren.
De specialiserede og tekniske netværk som eksempelvis Energi og Grøn omstilling, El-teknik, Facilites Management, Automation, Asset Management, Fødevareteknik, Skibsteknik og Køle- og Varmepumpeteknik henvender sig til maskinmestre, der arbejder inden for disse fagområder. De tværfaglige og organisatoriske netværk Salg & Marketing, Ledelse, Selvstændige, Karriereudvikling, Ocean Plastic & Materialer samt Motion er relevante for alle uanset branche.
Du kan tilmelde dig et eller flere af netværkene på din medlemsprofil: Log på MitMF, hvorefter du nederst i teksten på fanen ”Min profil” vælger dine netværk. Du vil derefter få tilsendt netværkets mødeinvitationer og kunne deltage i gruppediskussioner
Asset Management
Deltagerne er typisk drifts- eller vedligeholdsansvarlige med arbejdsfunktioner som Asset Manager, vedligeholdsledere, tekniske chefer, driftsmestre og maskinmestre.
Automation & Digitalisering
Netværket Automation & Digitalisering er for maskinmestre, der arbejder inden for områder, hvor automation, digitalisering og data spiller en vigtig rolle. Det gælder alt fra installation af robotter, instrumenter, programmering, dataindsamling og Cyber-security til daglig ledelse, betjening og drift m.v.
Cirkulær
Netværket Cirkulær – netværket for maskinmestre med interesse for cirkulær økonomi. Netværket henvender sig til maskinmestre, der har interesse for affald, ressourcer og materialer.
Cykelmotionsnetværket
Formålet med netværket er at kombinere netværk i form af vidensdeling og opbygning af personlige og faglige relationer med motionsaktiviteter i form af cykling.
El-teknik
Deltagernes arbejdsfunktioner omfatter typisk el-autoriserede, driftsledere samt drift- og vedligeholdelsesansvarlige i industrivirksomheder eller den offentlige sektor.
Energi og Grøn omstilling
Har du interesse for energi og grøn omstilling, så er netværket måske noget for dig.
Energi og Grøn omstilling henvender sig til alle maskinmestre med interesse for Energi-, produktion-, distribution- og -forbrug. Herunder den forestående grønne omstilling.
Facilities Management
Netværket henvender sig til maskinmestre med interesse for rentabilitet i bygningsdrift, eksempelvis det sekundære produktionsapparat med fokus på at understøtte og forbedre den primære aktivitet.
Fødevareteknik
Netværket er for dig med interesse for drift, vedligehold og overholdelse af gældende regler for fødevareproducerende virksomheder, herunder eksempelvis det tekniske produktionsapparat.
Karriereudvikling
Overvejer du næste skridt i din karriere? Så er dette netværk relevant for dig. Her får du inspiration til at rykke videre i din karriere, gode tips til din jobsøgning og forslag om nye veje, opkvalificering og værdiskabende uddannelse.
Køle- og Varmepumpeteknik
Bliv inspireret og styrk din faglighed inden for køle- og varmepumpeteknik. Netværket henvender sig til maskinmestre, der har interesse for eller relation til området.
Ledelse
Netværket henvender sig til maskinmestre, der enten selv er ledere eller har ambitioner om at blive det på sigt. Du kan også være med, hvis du har et ønske om at skabe forbindelse til en bestemt slags produkter.
Salg & Marketing
Har du interesse for salg og marketing? Så tilmeld dig netværket og bliv inspireret gennem virksomhedsbesøg og foredrag. Netværket henvender sig til maskinmestre med interesse for eller relation til salg og marketing.
Skibsteknik
Netværket henvender sig til alle maskinmestre med interesse for drift og vedligehold af skibe, dvs. det tekniske produktionsapparat, der skal understøtte og forbedre transportaktiviteten eller anden aktivitet.
DET ER OS DER ÅBNER DØREN, NÅR FREMTIDEN BANKER PÅ
Med handlekraft og et analytisk hoved forvandler vi vores viden indenfor bl.a. bæredygtig energiproduktion, optimering af teknologi og innovation til konkrete løsninger, der gør virksomhedens klimaaftryk grønnere.