Skip to content

FAGLIGE NETVÆRK

STÆRKE FAGLIGE NETVÆRK SIKRER VIDENSDELING

Bliv inspireret, styrk fagligheden og del værdiskabende viden i vores netværk.

Der er 14 forskellige faglige netværk i vores forening, og her kan du møde kolleger, der er beskæftiget inden for samme områder og brancher. Temaerne i de forskellige netværk bestemmes af deltagerne selv. Netværkene bidrager desuden med artikler til fagmagasinet Maskinmesteren.

De specialiserede og tekniske netværk som eksempelvis Energi og Grøn omstilling, El-teknik, Facilites Management, Automation, Asset Management, Fødevareteknik, Skibsteknik og Køle- og Varmepumpeteknik henvender sig til maskinmestre, der arbejder inden for disse fagområder. De tværfaglige og organisatoriske netværk Salg & Marketing, Ledelse, Selvstændige, Karriereudvikling, Ocean Plastic & Materialer samt Motion er relevante for alle uanset branche.

Er du interesseret i at vide mere om de forskellige netværk, eller ønsker du at tilmelde dig et af de 14 netværk, kan du kontakte sekretariatet på tlf. 3336 4920 eller mf@mmf.dk.

Asset Management

Deltagerne er typisk drifts- eller vedligeholdsansvarlige med arbejdsfunktioner som Asset Manager, vedligeholdsledere, tekniske chefer, driftsmestre og maskinmestre. 

Automation & Digitalisering

Netværket Automation & Digitalisering er for maskinmestre, der arbejder inden for områder, hvor automation, digitalisering og data spiller en vigtig rolle. Det gælder alt fra installation af robotter, instrumenter, programmering, dataindsamling og Cyber-security til daglig ledelse, betjening og drift m.v.

Cirkulær

Netværket Cirkulær – netværket for maskinmestre med interesse for cirkulær økonomi. Netværket henvender sig til maskinmestre, der har interesse for affald, ressourcer og materialer.

Cykelmotionsnetværket

Formålet med netværket er at kombinere netværk i form af vidensdeling og opbygning af personlige og faglige relationer med motionsaktiviteter i form af cykling.

El-teknik

Deltagernes arbejdsfunktioner omfatter typisk el-autoriserede, driftsledere samt drift- og vedligeholdelsesansvarlige i industrivirksomheder eller den offentlige sektor.

Energi og Grøn omstilling

Har du interesse for energi og grøn omstilling, så er netværket måske noget for dig.
Energi og Grøn omstilling henvender sig til alle maskinmestre med interesse for Energi-, produktion-, distribution- og -forbrug. Herunder den forestående grønne omstilling.

Facilities Management

Netværket henvender sig til maskinmestre med interesse for rentabilitet i bygningsdrift, eksempelvis det sekundære produktionsapparat med fokus på at understøtte og forbedre den primære aktivitet.

Fødevareteknik

Netværket er for dig med interesse for drift, vedligehold og overholdelse af gældende regler for fødevareproducerende virksomheder, herunder eksempelvis det tekniske produktionsapparat.

Karriereudvikling

Overvejer du næste skridt i din karriere? Så er dette netværk relevant for dig. Her får du inspiration til at rykke videre i din karriere, gode tips til din jobsøgning og forslag om nye veje, opkvalificering og værdiskabende uddannelse.

Køle- og Varmepumpeteknik

Bliv inspireret og styrk din faglighed inden for køle- og varmepumpeteknik. Netværket henvender sig til maskinmestre, der har interesse for eller relation til området.

Ledelse

Netværket henvender sig til maskinmestre, der enten selv er ledere eller har ambitioner om at blive det på sigt. Du kan også være med, hvis du har et ønske om at skabe forbindelse til en bestemt slags produkter.

Salg & Marketing

Har du interesse for salg og marketing? Så tilmeld dig netværket og bliv inspireret gennem virksomhedsbesøg og foredrag. Netværket henvender sig til maskinmestre med interesse for eller relation til salg og marketing.

Selvstændige

Netværket henvender sig til alle selvstændige maskinmestre i både små og store virksomheder. Indenfor målgruppen er også nystartede, soloselvstændige, mikrovirksomheder og andre, som går med planer om at etablere egen virksomhed.

Skibsteknik

Netværket henvender sig til alle maskinmestre med interesse for drift og vedligehold af skibe, dvs. det tekniske produktionsapparat, der skal understøtte og forbedre transportaktiviteten eller anden aktivitet. 

DET ER OS DER ÅBNER DØREN,
NÅR FREMTIDEN BANKER PÅ

Med handlekraft og et analytisk hoved forvandler vi vores viden indenfor bl.a. bæredygtig energiproduktion, optimering af teknologi og innovation til konkrete løsninger, der gør virksomhedens klimaaftryk grønnere.