Skip to content

FAGLIGE NETVÆRK

Automation

Netværket Automation er for maskinmestre, der arbejder inden for områder, hvor automation spiller en vigtig rolle. Det gælder alt fra installation af instrumenter, programmering og ledelse til daglig betjening og drift.

Netværket har fokus på:

  • Drift og vedligehold
  • Uddannelse
  • Energioptimering
  • Dokumentation
  • Myndighedskrav og lovgivning
  • Overdragelse af projekter

Møderne er typisk tilrettelagt som virksomhedsbesøg, hvor løsningsforslag eller allerede udførte automationsløsninger bliver belyst og diskuteret på tværs af faggrupper. Formålet er at udnytte deltagernes fælles tilgang til automation og forskellige arbejdsområder til at opnå en bredere og bedre indsigt på området.

Hvis du er interesseret i at høre mere eller ønsker at tilmelde dig netværket Automation, kan du kontakte netværkskoordinator Michael Johannsen på telefon 2087 1105 eller mail automation.netvaerk@mmf.dk.

Tilmelding til netværket kan ligeledes ske via Maskinmestrenes Forening på mail mf@mmf.dk.

KURSER OG EFTERUDDANNELSE

Det kan være afgørende for din karriere og et våben imod arbejdsløshed, at du holder dig ajour med udviklingen inden for maskinmesterprofessionen og dit arbejdsområde.

LÆS OM AUTORISATIONER
OG CERTIFIKATER

Autorisationer og certifikater er et vigtigt skridt videre i din karriere. Klik ind og du kan finde gældende regler for de mest almindelige autorisationer og certifikater.

BLIV TILKNYTTET VORES MENTORORDNING

Formålet er, at menteen kan trække på mentoren i faglig og karrieremæssig sammenhæng og få kompetent sparring, råd og vejledning.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.