INSPIRATION

Få gode tips til blandt andet
CV og ansøgning, en skarp
LinkedIn-profil, eller hvordan du
forbereder dig til næste jobsamtale.

KOMPETENCER

Hvis du har brug for at få et overblik over dine kompetencer, og få konkretiseret det du kan, har vi her samlet en række værktøjer, som kan hjælpe dig i din aktuelle situation, uanset om du er nyuddannet eller erfaren.

De gode råd til ansøgningen

Hvad skal en god ansøgning indeholde? Vi har spurgt de rekrutteringsansvarlige, hvad de kigger efter i ansøgninger.

Læs mere her

Skriv dig til jobsamtalen

Gør din ansøgning målrettet og personlig . Dit vigtigste formål med din ansøgning er at sikre, at du i første omgang bliver indkaldt til jobsamtale.

Læs mere her

Skab et behov med din uopfordret ansøgning

En uopfordret ansøgning kræver grundigt benarbejde, netværk og initiativ. Ansvaret ligger hos dig som ansøger.

Læs mere her

De gode råd til dit CV

Vi har bedt 4 erfarne rekrutteringsansvarlige om at give deres bedste råd til CV’et – hvordan skal det opbygges og hvad skal man stille op, hvis man har huller i CV’et?

Læs mere her

Skab opmærksomhed med dit CV

Dit CV er noget af det første, de ansvarlige ser, så det er altafgørende, at det er skarpt og fanger læserens opmærksomhed.

Læs mere her

CV for nyuddannede

Som nyuddannet kan det være en udfordring at skrive et godt CV. Vi har samlet en række gode råd for dig som nyuddannet, når du skal skrive et godt CV.

Læs mere her

JOBSAMTALE OG TEST

Det kan være en god idé at forberede sig mentalt til jobsamtalen. Vi har samlet en række ting, som du kan gøre, for at forberede dig bedst muligt inden en jobsamtale.

LAV EN SKARP LINKEDIN PROFIL

LinkedIn-specialist, Thorleif Gotved,  giver her en række konkrete tips & tricks til at få en skarp LinkedIn-profil. Artiklerne og de konkrete ”How To”-videoer henvender sig både til dig, der er ny på LinkedIn og til dig, der skal opdatere din profil.

KONTRAKTER

Vores juridiske team giver dig hurtig vejledning om arbejdslivet og vi rådgiver og vejleder både arbejdstagere og arbejdsgivere, så I får den bedste ansættelsesstart.

DIN HVERDAG NU OG I FREMTIDEN

Maskinmesterprofessionen står fortsat stærkt på både nu- og fremtidens arbejdsmarked. Virksomhederne efterspørger i stigende grad maskinmestrenes brede kompetencer i nye funktioner.