Skip to content

ANNONCERING PÅ

MASKINMESTERJOB.DK

ANNONCERING PÅ MASKINMESTERJOB.DK

Maskinmesterjob.dk er det unikke mødested for virksomheder og de maskinmestre, som overvejer at rykke videre i karrieren. Her samler vi annoncer, som retter sig mod den særligt efterspurgte målgruppe af maskinmestre – uanset om jobtitlen eksempelvis er driftsleder, rejsemontør, teknisk salgsansvarlig, dual officer eller energirådgiver. Her kan du som virksomhed nå ud til netop de medarbejdere, som du gerne vil tiltrække.

Jobportalen Maskinmesterjob.dk er etableret af Maskinmestrenes Forening, og din annoncering kan både være den enkle og effektive tekstannonce og nå videre ind i vores nyhedsbrev, til vores sociale medier og ind i maskinmestrenes eget branchemagasin Maskinmesteren. Du kan også med film og journalistiske portrætter præsentere din virksomhed og sætte gang i overvejelserne hos din næste potentielle medarbejder.

Se vores annoncepakker Standard, StandardPlus, Video og Virksomhedsportræt i næste kolonne. Vores mediakonsulent Dorte Schlünzen rådgiver dig gerne om den bedste løsning.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.