C.C.JENSEN

MANGE INTERNATIONALE MULIGHEDER

C.C.JENSEN A/S er en globalt førende producent og leverandør af CJC® Oliefiltre til markeder som vind, marine, mine, energi og industri. Virksomheden ligger på Sydfyn, men C.C.JENSEN er repræsenteret i mere end 50 lande globalt, lige fra Kina til Europa til USA.

Produktionen af de efterspurgte filtre foregår på C.C. JENSENs adresser i Svendborg og Hesselager, men som maskinmester kan man arbejde både i Danmark og internationalt. Det har Jesper Knudsen, der er ansat som Global Key Account Manager gjort i løbet af de 17 år, han har været ansat ved C.C. JENSEN. 

»Jeg har cirka 120-130 rejsedage om året, hvor jeg i løbet af min tid hos C.C. JENSEN har rejst til 70 forskellige lande lige fra USA til Filippinerne, Island og New Zealand. Der besøger jeg kunder og yder support og rådgivning på vores produkter,« siger Jesper Knudsen, hvis søn også er uddannet maskinmester og har lavet sin afsluttende opgave hos C.C. JENSEN.

»Vi har altid mindst to maskinmestre under uddannelse ansat hos os, og C.C. JENSEN er et sted, hvor man går op i medarbejdernes trivsel. Her er gode og ordentlige forhold,« siger Jesper Knudsen.

Når Jesper Knudsen imellem de mange rejsedage er på kontoret i Svendborg, så bruges meget af tiden på at planlægge og koordinere besøgene hos de mange internationale kunder, samt at servicere de kunder, der har behov for det.  »Det er meget alsidigt, og der er ikke to arbejdsdage, der er ens« 

Mulighederne hos C.C. JENSEN er dog mange, hvis ikke man ønsker at arbejde med teknisk salg og rådgivning, som Jesper Knudsen gør. Han har på nærmeste hånd oplevet den digitale transformation virksomheden har været igennem, og det giver helt nye muligheder for maskinmestre, som ønsker at arbejde med de nyeste teknikker. 

» Vi har maskinmestre i vores udviklingsafdeling og i vores tekniske afdeling. Vi har maskinmestre i alle afdelinger, og vi har også maskinmestre som teamledere og produktionschefer. Der er mange muligheder for maskinmestre, som ønsker at arbejde i en digital og international virksomhed,«  siger Jesper Knudsen. 

 

FAKTA OM VIRKSOMHEDEN

Ansatte

Globalt310
Danmark 208
Maskinmestre i
Danmark 12

Fokus

C.C.JENSEN A/S er globalt markedsførende inden for oliefiltrerings-teknologier. Vi designer og fremstiller CJC® Offline Oliefiltrerings systemer til fjernelse af partikler, vand, oxidation og syre fra bla. hydraulik, smøre og diesel olier.
Vi leverer løsninger til udstyr inden for både industri, marine, mine, energi og vindindustrien. Desuden leverer vi online løsninger til monitorering
af oliens og oliesystemets tilstand.

Ansvar

Kvalitetskontrol
Service Supply
Ledelse
Hydraulik
Offshore – olie og gas
Offshore – vindmølleteknologi
Energiforsyning
Skibsfart
Teknisk rådgivning
Køle- varmeteknologi
Produkt og softwareudvikling
Salg
Energiproduktion
Transmission

Tilbud til studerende

Praktikophold, studiejob og mulighed for at skrive bachelor- eller afgangsprojekt.

Adresse

C.C. JENSEN A/S
Løvholmen 13
5700 Svendborg
Tel. 6321 2014

Besøg os på
www.cjc.dk

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.