NCC

FÅ PRAKTISK ERFARING TIL SØS
Om bord på slæbesugeren M/S Baltic arbejdede Rasmus Gregersen med blandt andet dieselmotor, gear, koblinger og ralpumper plus alt udstyr om bord, som kræver service g vedligehold. Han deltog i alle typer opgaver i maskinrummet og fik stort selvstændigt ansvar. 

Rasmus Gregersen ønskede mere praktisk erfaring og fik netop dét, da han var i bachelorpraktik hos NCC, hvor han sejlede fire ture med M/S Baltic, hver tur á to ugers varighed. 

NCC er kendt som en af Danmarks største entreprenørvirksomheder. Men NCC står også for driften af fem skibe til sugning af sand og ral.

M/S Baltic er en såkaldt slæbesuger og en af fem slæbesugere hos NCC. Årligt indvindes to millioner tons råstofferfra havet omkring Danmark. Sand og Ral indgår i videre forarbejdning til især beton- og asfaltproduktion. NCC tilstræber et højt vedligehold og en velholdt flåde, der kan leve op til de mange krav om både råstofindvinding og arbejdsmiljø og er derfor en opagt maskinmesterarbejdsplads. 

Praksis og teori i BA-projektet
Rasmus Gregersen var glad for maskinmesteruddannelsen, men ville gerne have mere praktisk indhold i uddannelsen. 
»Jeg brugte min bachelorpraktik til at sejle med NCC for at prøve at arbejde i et maskinrum. Det var meget spændende og lærerigt, og jeg har nu fået så meget blod på tanden, at jeg har besluttet, at mit første job skal være som sejlende maskinmester,«  siger han. 

Efter sin bachelorpraktik hos NCC udarbejdede Rasmus Gregersen også sin afsluttende bacheloropgave i virksomheden. Emnet var en sammenligning af forebyggende vedligehold og en reservedelsstrategi for NCC’s flåde af sand- og ralsugere. På den måde fik han både praksis og teori med i løbet af sit ophold hos NCC.

« Da jeg startede på maskinmesteruddannelsen, var min forventning nok, at jeg skulle arbejde i land. Men i løbet af det sidste år på uddannelsen og ikke mindst i kraft af mit ophold hos NCC er det blevet klart, at jeg skal starte min karriere til søs, « siger Rasmus Gregersen. 

 

FAKTA OM VIRKSOMHEDEN

Ansatte

Globalt 13.000
Danmark 2.000
Maskinmestre i Danmark 6

Fokus

NCC er en af de førende entreprenørvirksomheder i Norden. Vores forretning omfatter udvikling af erhvervsejendomme, bygge- og infrastrukturprojekter, samt asfalt og råstofudvinding. 
I 2021 havde NCC en omsætning på ca. 36 mia. DKK. og 13.000 ansatte. 

Ansvar

Ledelse
Skibsfart

Adresse

NCC Industry A/S
Jupitervej 1
6000 Kolding
Tel. 4656 0021

Besøg os på
www.ncc.dk

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.