Mange muligheder for maskinmestre i Bravida
Bravida er en teknikentreprenør, der fokuserer på de tekniske fag i forhold til bygninger. Bravida har grundlæggende tre store fag, el, VVS og ventilation, men har i de senere år oprettet ’Region Specialer’, som blandt andet rummer adgangskontrol og brandalarmering, elevatorer, sprinklingssystemer og bygningsautomatik. Det er specialer, der er forholdsvis teknisk tunge, og særligt inden for bygningsautomatik griber fagene ind i hinanden. Det gælder eksempelvis ved installation af CTS-anlæg, hvor alle fag kommer i spil.

Bravida har mange projektledere, der er maskinmestre. Nogle arbejder som energikonsulenter. Der er desuden flere med maskinmesterbaggrund, der er salgskonsulenter, der foretager tilbudsberegninger og andre salgsopgaver.

»Når du skal læse et tværfagligt udbudsmateriale, er det vigtigt, at den, der foretager kalkulations- og tilbudsarbejdet, forstår de tekniske aspekter inden for de fagområder, som tilbudsarbejdet omfatter. Og for eksempel forstår den tværfaglige tilgang i at konstruere en stor varmepumpe. Her kommer maskinmestrenes faglighed i spil,« siger Alan Nielsen, teknisk chef for bygningsautomatik i Bravida.

Karrieremæssige udviklingsmuligheder
Der er brede muligheder for at arbejde med mange forskellige typer opgaver i Bravida, når man har en maskinmesteruddannelse. En del maskinmestre bliver ledere med personaleansvar, og der er flere afdelingschefer og -ledere hos teknikentreprenøren med maskinmesterbaggrund.

»Så der er gode karrieremæssige udviklingsmuligheder for at få personaleansvar, men også blive ansvarlig for afdelingens økonomi, budgetter og strategi,« siger Alan Nielsen.

Bravida har en strategi om, at nogle nyuddannede maskinmestre tilbydes et traineeforløb, som reelt er en lederuddannelse. Der er et vist antal pladser afsat per år, og undervisningen foregår i samarbejde med Bravida i de andre nordiske lande. En del af traineeforløbet omfatter derfor et besøg i Bravidas hovedkvarter i Sverige.  

»Deltagerne bliver undervist i ledelsesteori og ’Bravida Way’, som er vores ISO-kvalitetsstyringssystem. Så man lærer, hvordan man arbejder med kvalitet i Bravida og ledelse. Så vi vil gerne bruge kræfter på uddanne nye medarbejdere,« siger Alan Nielsen.   

 

FAKTA OM VIRKSOMHEDEN

Ansatte

Globalt ca. 13.000
Danmark ca. 3.000
Maskinmestre i DK ca. 70

Fokus

Bravida er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation af bl.a. el, vvs og ventilation.

Ansvar

Kvalitetskontrol
Vandforsyning
Ledelse
Energiforsyning
Teknisk rådgivning
Køle- og varmeteknologi
Salg
Energiproduktion

Tilbud til studerende

Trainee program for nyuddannede, projektassistent og mulighed for praktikophold.

Adresse

Bravida Danmark A/S
Park Allé 373
2605 Brøndby
Tel. 4322 1100

Besøg os på
www.bravida.dk

DINE FORDELE SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.