VOGELSANG

Vogelsang vokser og skal bruge maskinmestre

Vogelsang Danmark er en salgs- og ingeniørvirksomhed med service, reparationer og vedligehold. Virksomheden leverer produkter og teknologi til mange forskellige brancher inden for industrien, heriblandt biogas, spildevand, landbrug og transport. Sidstnævnte dækker over systemer til at forsyne tog og busser for eksempel drikke- og skyllevand samt lænsning af spildevand for både i vores lystbådehavne.    

Til biogasanlæg leverer Vogelsang indføringssystemer til faste biomasse. Og så har det tyske moderselskab opfundet rotationspumpeprincippet og rotationspumpen. Senest har Vogelsang opfundet en ny excentersnekkepumpe, der er justerbar.

»Så vi er en meget innovativ virksomhed. Vi er fire år i træk blevet ’innovation leader’ i Tyskland,« siger direktør Niels Agerbo.  

Vogelsang har indgået et samarbejde med Fredericia Maskinmesterskole og har for nylig fået sin første maskinmesterpraktikant, der skal være i virksomheden i ni måneder.

»Vi har behov for mennesker med en god teknisk forståelse og proceskendskab. Så jeg håber, at vi kan skabe interesse hos de maskinmesterstuderende,« siger direktøren.  

Brug for maskinmestre til mange typer opgaver 

Først og fremmest skal Vogelsang bruge maskinmestre til service, vedligehold og idriftsætning af en bred vifte af vores kunders maskiner og udstyr. Teknologierne bliver mere og mere avancerede, eksempelvis styringer og online-service med justering af parametre med videre, fremhæver Niels Agerbo.    
»Vores kommende maskinmestre vil få en stor forståelse af både teknik, mekanik, styring og proces. Har man potentialet, er der god mulighed for at blive teknisk sælger. Vi er gået fra fem til 13 medarbejdere på kort tid, så vi har brug for flere med teknisk baggrund og kompetencer,« siger han.

Direktøren fremhæver, at Vogelsang har en flad ledelsesstruktur og frihed under ansvar. Virksomheden kan også tilbyde intern uddannelse i form af kurser hos moderselskabet i Tyskland. 

»Opgaverne for vores kommende maskinmestre bliver mangeartede, fordi vi breder os over megen forskellig teknik. Det er ikke kun den mekaniske, men også den elektriske og styringsmæssige del,« understreger Niels Agerbo.     

FAKTA OM VIRKSOMHEDEN

Ansatte

Globalt 1.200
Danmark 13
Maskinmestre i Danmark 1

Fokus

Vogelsang har specialiseret sig i at udvikle og levere maskiner og systemer inden for landbrugs-, biogas-, industri-, transport- og spildevandssektoren, herunder pumpe-, macerations-, sprednings- og biogasteknologi samt bortskaffelsesløsninger til tog, busser og både.

Ansvar 

Teknisk rådgivning og salg

Tilbud til studerende
Praktikophold, studiejob og mulighed for at skrive bachelor- eller afgangsprojekt.

Adresse

Vogelsang A/S
Industriparken 2
6880 Tarm
Tel. 9737 2777

Besøg os på 
www.vogelsang.info

Følg Vogelsang

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.