EUROWIND ENERGY

BÅDE TEORI OG PRAKSIS KOMMER I SPIL HOS EUROWIND ENERGY

Eurowind Energy er en developer, der i dag udvikler egne vindprojekter helt fra bunden. Virksomheden begyndte i 2006 i Danmark, Tyskland og Polen med først at handle med og siden udvikle vindmøller. I 2010 gik Eurowind Energy i gang med det første solprojekt i Rumænien. Visionen er at udvikle og bygge for at eje. I 2019 blev halvdelen af selskabet solgt til Norlys.

»Det gav den nødvendige ballast til, at vi i dag kan bygge og eje alting selv. Det betyder, at vi efter vores egen mening vælger bedre kvalitet – også til vores el-infrastruktur, der binder det hele sammen,« siger Søren Jeppesen, general manager i Eurowind Energy.   

På det seneste har Eurowind Energy også entreret i Power-to-X, hvor der kigges på både brint, biogas og ammoniak, det vil sige hele X’et.

»Men vi bliver nødt til at have P’et før X’et. Vi skal have power, så vi bygger energi – det er vores primære virke – og så sætter vi X’et på, hvor det kan passe ind,« siger Søren Jeppesen.

Eurowind Energy har offentliggjort planer om byggeri af fem energiøer på land, og de første projekter indenfor brint og biogas er også på trapperne.   

Brug for flere maskinmestre

Maskinmestre har altid været en del af Eurowind Energys virke. Lige nu har virksomheden omkring 15 maskinmestre ansat, hvor en stor del arbejder som tekniske projektmanagere inden for både sol og vind. Andre sidder med forretningsudvikling, fordi de har et godt mix af teori og praksis i kraft af deres uddannelse.

»Nogle af vores maskinmestre er håndværksmæssigt uddannet og andre har gået skolevejen. Så de har hver deres ballast. Når vi ansætter, kigger vi på, hvor de kommer fra og får spillet dem stærke, så de kan udvikler sig bedst muligt,« siger Søren Jeppesen.

Også fremover skal der bruges maskinmestre inden for el-infrastrukturen. Men han forventer også, at Eurowind Energy skal bruge flere maskinmestre i takt med, at brint og biogas kommer mere på banen.

»Biogas og brint er lige om hjørnet hos os. Jeg forventer, at det bliver i slutningen af 2024. Så X’et er ikke et flyvsk projekt for os. Det, vi melder ud, er det, vi bygger,« understreger Søren Jeppesen.   

FAKTA OM VIRKSOMHEDEN

Ansatte

Globalt 400
Danmark 200

Maskinmestre 20+
Maskinmestre i Danmark 12 (inkl. to praktikanter)

Fokus

I Eurowind Energy udvikler, ejer og driver vi sol-, vind- og hybridparker samt PtX-anlæg i 16 lande i Europua og USA. Vi tror på, at vi kan være med til at skabe en fremtid bestående af intet andet end grøn energi – skal du med på rejsen?

Ansvar

Ledelse, energiforsyning, teknisk rådgivning, produkt og softwareudvikling og energiproduktion

Tilbud til studerende 

Vi tilbyder de studerende mulighed for praktikophold, studiejob og projektsamarbejde. Vi søger løbende nye praktikanter og modtager gerne ansøgninger om studiejob og projektsamarbejde.

Adresse

Eurowind Energy A/S
Mariagervej 58b
9500 Hobro
Tel. 9620 7040

Følg Eurowind Energy

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.