AU2MATE

Som maskinmester hos Au2mate får du mulighed for at bringe mange af dine faglige kompetencer i spil, samtidige med at du bliver en del af automationsindustrien som programmør og projektleder. Au2mate arbejder med automation til procesindustrien, og den primære sektor er mejerisektoren. Au2mate er en projektbaseret virksomhed, som stræber efter at være procesindustriens foretrukne partner inden for automation og industriel IT.

»Vi arbejder med automation og industriel IT til procesindustrien. Når der eksempelvis trykkes på start ude på mejeriet, så er det os, der har lavet den interface og det program, der gør, at alt maskineriet starter op,« siger Lars Linnet, der er uddannet maskinmester og arbejder som salgsdirektør hos Au2mate.

Som maskinmester drager han stor nytte af mange af de kompetencer, han har tilegnet sig, og maskinmestre passer i det hele taget rigtig godt ind i det set-up, der er hos Au2mate.

»Maskinmestre er velfunderede i mange forskellige discipliner, og det passer rigtig godt ind hos os. Vi arbejder dels med hardcore programmering, men det er også nødvendigt med en god indsigt i el, og man skal kunne håndtere projekter og tale med kunder. Maskinmestre er netop klædt på til at arbejde på tværs af faggrupper og har en høj indlæringskurve,« siger Lars Linnet, der ser mange muligheder og udfordringer for maskinmestre hos Au2mate.

»Au2mate er en virksomhed med et højt vidensniveau, og vi gør meget for hele tiden at blive klogere og bedre til gavn for både kunder og medarbejdere. Som maskinmester får man mulighed for at udvikle sig, da man får ansvar for de opgaver, man løser,« siger Lars Linnet.

Au2mate er en global virksomhed med 135 medarbejdere på verdensplan og afdelinger i Dubai, Australien, Tyskland, Norge, Sverige, England, Frankrig og Portugal, og der er mulighed for at arbejde udenlands, hvis man som maskinmester har lyst til at prøve det.

 

FAKTA OM VIRKSOMHEDEN

Ansatte

Globalt 140
Danmark 98

Fokus

Au2mate udvikler og leverer komplette automationsløsninger med fokus på optimering af processer og minimering af spild, energiforbrug og klimaaftryk.
Vores løsninger er designet med fokus på høj brugervenlighed, driftsikkerhed og optimal udnyttelse af industri 4.0 teknologier for sikring af din investering. Vi kan tilbyde træning og oplæring af både anlægsoperatører og teknikere i vores kursuscenter Au2mate Academy samt kompetent support via vores 24/7 Hotline. Au2mate – din partner og leverandør af kvalitetsløsninger og garanti for optimal drift af dit procesanlæg.

Ansvar 

Ledelse (projektledelse)
Teknisk rådgivning
Produkt og softwareudvikling

Tilbud til studerende 

Hos Au2mate tilbyder vi praktikpladser både i
Silkeborg, Odense og Hillerød.
Der er også mulighed for at skrive en bacheloropgave og/eller et afgangsprojekt.
Da vi ofte har flere praktikanter
på samme tid, forsøger vi også at samle praktikanterne I et praktikantnetværk på tværs af divisioner.

Adresse

Au2mate A/S (HQ)
Frichsvej 11 
8600 Silkeborg
Tel. 8720 5050

Besøg os på 
www.au2mate.com

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.