NLMK DANSTEEL

Mange muligheder på stålvalseværk
NLMK DanSteel A/S beskæftiger op mod 500 medarbejdere i Frederiksværk, og er en del af NLMK Group, som tæller op mod 60.000 ansatte på verdensplan.  

I Frederiksværk producerer NLMK DanSteel varmvalsede konstruktionsstålplader til bygge og anlæg, brobygning, vindindustrien, skibsbygning, kedler, offshore olie og gas samt transport. NLMK DanSteel giver dermed maskinmestre mulighed for at arbejde i den helt store industrielle skala.

Det foregår på Danmarks eneste stålvalseværk, hvor der i det daglige er cirka 20 maskinmestre ansat. En af dem er Morten Bregner Kristensen, der arbejder med vedligehold hos NLMK DanSteel.

»NLMK DanSteel er et alsidigt og innovativt sted. Vi har nogle områder af ældre datoer, men vi har også topmoderne og komplekse overvågningssystemer til vores processer,« siger Morten Bregner Kristensen, der har været ansat i vedligeholdelsesafdelingen i cirka seks år.

Jobbet har stort set været det samme, men ansvarsområdet har ændret sig undervejs. Fra at have ansvaret for vedligehold af mindre områder, har han i dag ansvaret for vedligehold af produktionsprocesserne til valselinjen, hvilket er kerneområdet, da det er her stålpladerne produceres.

»NLMK DanSteel er en arbejdsplads, hvor man får mulighed for at prøve rigtig mange ting. Som maskinmester kan man fordybe sig i vedligehold, hvor vi i øjeblikket har meget fokus på RMC (Resource Management Coordination, red.) og finde en god balance mellem tilstands- og tidsbaseret vedligehold. Man kan arbejde med projekter eller ledelse, mulighederne er mange, og man får hurtigt en masse ansvar,« siger Morten Bregner Kristensen.

Det er ikke ualmindeligt, at de nyansatte maskinmestre efterfølgende bliver klogere på, hvad de specifikt vil arbejde med, for at så at søge over i den afdeling hos NLMK DanSteel.

»Man kan gå i mange forskellige retninger, og har man brug for videreuddannelse, er det sjældent, man får et nej,« siger Morten Bregner Kristensen.

FAKTA OM VIRKSOMHEDEN

Ansatte

Globalt over 50.000
Danmark 475
Maskinmestre i DK 15

Fokus

NLMK DanSteel er en del af én af verdens største stålproducenter, NLMK. I Frederiksværk produceres der op mod 700.000 tons stålplader årligt. Stålplader, der blandt andet bliver brugt i innovative konstruktioner såsom offshore vindmøller.

Ansvar

Kvalitetskontrol
Vandbehandling
Vandforsyning
Ledelse
Hydraulik
Energiforsyning
Teknisk rådgivning
Køle- varmeteknologi
Produkt og softwareudvikling

Tilbud til studerende 

Praktikophold, studiejob og mulighed for at skrive bachelor- eller afgangsprojekt.

Adresse

NLMK DanSteel
Havnevej 33
3300 Frederiksværk
Tel. 4777 0333

Besøg os på
www.nlmk.com/dk

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.