ENVAFORS

Envafors er et fælles serviceselskab stiftet d. 25. maj 2022 i et samarbejde mellem NK-Forsyning og SK Forsyning.

SK Forsyning og NK-Forsyning er begge multiforsyningsselskaber med mere end 100 års erfaring. Vi varetager vores kunders interesser inden for produktion, service og administration af forsyning inden for vand, spildevand, el og gadelys. SK Forsyning arbejder desuden med varme og energihandel.

NK-Forsyning-koncernen består af 4 selskaber, mens SK Forsyning-koncernen består af 7 selskaber udover det fælles serviceselskab Envafors. De to koncerner omsætter til sammen for ca. 1 mia. kr. og har i alt ca. 200 medarbejdere, der holder til på Nordvej 6 i Slagelse, samt på Ærøvej 2 og Ved Fjorden 18 i Næstved.

Maskinmestrene arbejder i driften med rådgivning, projekter og med ledelsesposter – f.eks. er driftschefen uddannet maskinmester. Det samme er Torkild Kristensen, der er ansat som driftsmester med fokus på fjernvarme i energiafdelingen hos Envafors. Et job han er meget glad for.

»Det er et spændende job, hvor der er god afveksling mellem de administrative og de praktiske opgaver, hvor man har fingrene i maskineriet i forhold til driften af vores fjernvarmeanlæg,« siger han.

Hos Envafors er der en stor grad af frihed under ansvar for den enkelte medarbejder. Noget Torkild Kristensen selv har nydt godt af i løbet af de mere end 10 år, han har været ansat.

»Her er en god forståelse for, at arbejdslivet skal hænge sammen med resten af ens liv, og ledelsen er meget lydhør. Jeg er flyttet tilbage til Jylland, hvor jeg kommer fra, men jeg er blevet her, fordi jeg er så glad for mit job,« siger Torkild Kristensen.

Ud over varmeproduktion på halm og flis har Envafors også solpaneler og varmepumper. Projekterne skal sikre, at der kan produceres varme baseret på vedvarende energi til det stigende antal nye kunder.

»Vi har igennem de sidste 10 år fået mange flere kunder, og derfor har vi også løbende udvidet vores produktionsanlæg. Der har været en stor udvikling, og det er en udvikling, der vil forsætte de næste mange år. Så der er masser af spændende opgaver for maskinmestre hos Envafors,« siger Torkild Kristensen.

 

FAKTA OM VIRKSOMHEDEN

Ansatte

Globalt-
Danmark ca. 200
Maskinmestre i Danmark ca. 16

Fokus

Envafors er multiforsynings-virksomhed:
Elnet og -handel, vand, varme, spildevand, gashandel og gadelys

Ansvar

Produkt- og softwareudvikling

Tilbud til studerende 

Praktikophold, studiejob og mulighed for at skrive bachelor- eller afgangsprojekt.

Adresser

Envafors
Nordvej 6
4200 Slagelse

Ærøvej 2
4700 Næstved

Tlf. 5836 2500

Besøg os på Envafors

Følg ENVAFORS

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.