DANSK MILJØ OG ENERGISTYRING

Dansk Miljø- & Energistyring A/S har leveret automationsløsninger til forsyningsbranchen i mere end 30 år, og i dag er kunderne fjernvarme, vandværker, rensningsanlæg og biogasanlæg. Dansk Miljø- & Energistyring A/S er eksperter inden for en lang række funktioner og produkter til eksempelvis proces- og energioptimering til forsyningsindustrien.

Der er i dag cirka 70 ansatte hos Dansk Miljø- & Energistyring og af dem er fem maskinmestre. Som maskinmester hos Dansk Miljø- & Energistyring vil man typisk arbejde som projektleder, og det er en stor fordel, hvis man har interesse for el, da det er hele el-delen, der laves automationsløsninger på.

»Som projektleder er man omdrejningspunktet for at sikre et godt projektforløb, man samler tråde og holder overblik over egne projekter. Man indkalder kollegaer og overdrager nødvendig dokumentation på projektet så tavlemontør, PLC- og SRO-programmører kommer godt fra start. Når alle er i mål, er der indkøring med det samme projekthold, hvilket giver en god fællesånd,« siger Steen Bøge Søndergaard, der er uddannet el-installatør og en del af den daglige ledelse hos Dansk Miljø- & Energistyring.

Som maskinmester hos Dansk Miljø- & Energistyring bliver man ved ansættelsen en del af en mentorordning. Dette forløb er med til at give en bred forståelse af grundlaget for de forskellige automationsløsninger, som er nødvendig for at styre de forskellige projekter og sparre med og vejlede kunderne. 

»Vi vægter kvalitet fremfor kvantitet, så derfor lægger vi enorm vægt på, at de nye medarbejdere får en ordentlig introduktion. Så hvis man som maskinmester kunne tænke sig at arbejde med el- og automationsløsninger af høj kvalitet og indgå i professionelle projektteams, der arbejder med miljørigtige løsninger, så er Dansk Miljø- & Energistyring en oplagt mulighed,« siger Steen Bøge Søndergaard.

 

FAKTA OM VIRKSOMHEDEN

Ansatte

Globalt-
Danmark 70
Maskinmestre i Danmark 6

Fokus

Dansk Miljø- & Energistyring A/S arbejder med hele automationsdelen – fra komponent til el-installation, el-tavle, netværk, SRO, el-dokumentation og IT-sikkerhed.

Ansvar

Kvalitetskontrol
Service Supply
Vandbehandling 
Vandforsyning
Vandrensning
Energiforsyning
Teknisk rådgivning
Køle- varmeteknologi
Produkt og softwareudvikling
Energiproduktion
Transmission

Tilbud til studerende

Praktikophold, studiejob og mulighed for at skrive bachelor- eller afgangsprojekt.

Adresse

Dansk Miljø- og Energistyring A/S
Fabersvej 7
7500 Holsterbro
Tel. 9740 3111

Besøg os på 
www.dme.as

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.