Vide rammer for udvikling i Bavarian Nordic
Bavarian Nordic har ambitioner om at blive den største rendyrkede vaccinevirksomhed inden 2025. Bavarian Nordic udvikler og producerer det aktive stof i vaccinerne, der efterfølgende bliver fyldt på hætteglas, inspiceret og pakket. Hele produktionen finder sted i Danmark, og derfor har Bavarian Nordic hele værdikæden samlet under ét tag på fabrikken i Kvistgård i Nordsjælland.

Virksomheden har blandt andet udviklet den eneste godkendte vaccine mod mpox (abekopper), og producerer desuden vacciner mod rabies og TBE (centraleuropæisk hjernebetændelse) samt andre rejsevacciner.  

Maskinmestre er placeret alle steder i organisationen, fra gulvet til flere forskellige ledelseslag. Virksomheden har en direktør, projektledere, facility managere, tekniske koordinatorer og en udstyrsansvarlig, som alle har maskinmesterbaggrund. Hele vandbehandlingsdelen samt HVAC er også supporteret af maskinmestre, hvor den mere praktiske tilgang til opgaver er i brug.

Gode muligheder for at forfølge lederdrømmen
Martin Corneliussen, der er maskinmester i Bavarian Nordic, begyndte sin karriere i virksomheden som teknisk supporter, hvor han blandt andet tog sig af vedligeholdelsesplanerne på nyt udstyr. Han er nu leder af et Compliance- og Housekeeping-team på ti medarbejdere, der tager sig af teknisk compliance i færdigvareproduktionen, samt praktiske opgaver, der sikrer, at faciliteten er inspektionsparat hele tiden.

»Der er rigtig gode udviklingsmuligheder for maskinmestre i Bavarian Nordic. Der er vide rammer for at udfolde sig inden for ens interesseområde, og lederne er meget opmærksomme på medarbejdernes behov. Derfor kan man udvikle sig rigtig meget og hurtigt få et stort ansvar,« siger Martin Corneliussen.   

Bavarian Nordic er vækstet fra knap 500 ansatte i 2019 til mere end 1.300 i 2023, og der er flere funktioner, hvor der er medarbejdere med maskinmesterbaggrund i virksomheden.

FAKTA OM VIRKSOMHEDEN

Ansatte

Globalt +1.100
Danmark 800
Maskinmestre 16
Maskinmestre i DK 16

Fokus

We have a strong heritage in vaccine development and with a proven technology, we continue to make innovations to help fight existing and emerging diseases.

Ansvar

Vandbehandling
Vandforsyning
Vandrensning
Ledelse
Energiforsyning
Teknisk rådgivning
Køle- og varmeteknologi
Medico
Transmission

Tilbud til studerende

Studiejob, bacheloropgave

Adresse

Bavarian Nordic
Hejreskovvej 10A
3490 Kvistgaard

Følg Bavarian Nordic

DINE FORDELE SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.