DEMANT

GØR EN FORSKEL FOR MENNESKER I HELE VERDEN

Demant er en verdensomspændende virksomhed med datterselskaber i mere end 30 lande, produkterne sælges i mere end 130 lande på verdensplan. Produkterne gør en helt konkret forskel for mennesker verden over, som lider af forskellige former for høretab. 

»Helt overordnet arbejder vi med kommunikation igennem lyd, og hvis man gerne vil være med til at gøre en konkret forskel for mennesker verden over, så er Demant en medicoteknisk virksomhed, som tilbyder dette« siger Mikal Thorborg, der er Recruitment & Employer Branding Manager hos Demant, og uddyber hvad produktporteføljen blandt andet består af. 

»Vi udvikler og arbejder med state of the art teknologi inden for hørelse. Det er alt lige fra produkter, der anvendes i hele diagnosticeringsprocessen til alle typer af høreapparater og implantater. Derudover laver vi også headsets til virksomheder og private under den del af virksomheden, der hedder Epos, som tidligere hed Sennheiser. Så har vi også et britisk selskab, der arbejder med cancerdiagnostik. Vi er en kæmpe virksomhed med 17.500 ansatte og mange afdelinger under Demant Group,« siger han.

Pincet eller topnøglesæt 
Demant er kendetegnet ved en flad hierarkisk organisation, hvor man fra dag et kan få en masse ansvar, hvis man ønsker det, og har det rette mindset.

»Udviklingsmulighederne er rigtig gode, og vi sætter ikke folk i bokse. Man kan præsentere sin egen case, og hvis den er god, får man mulighed for at arbejde videre med den, men man kan også holde sig inden for rammerne af sit job,« siger Mikal Thorborg, som typisk spørger de kommende maskinmestre, om de vil arbejde med pincet og mikroskop eller topnøglesæt.

»Hos os er der mulighed for begge dele. Vi har et kæmpe produktionsanlæg, hvor maskinerne skal vedligeholdes og optimeres. Men vi har også en udviklingsafdeling, hvor man kan arbejde med mikromekanik, med produktion af prototyper og forskellige støbeforme,« siger han.

FAKTA OM VIRKSOMHEDEN

Ansatte

Globalt 20.000
Danmark 3.500
Maskinmestre i Danmark 20

Fokus

Demant er en af verdens førende virksomheder inden for hearing healthcare. Vi ejer en lang række internationale brands, herunder fx Oticon. Vi tilbyder en karriere, hvor du kan være med til at gøre en forskel for millioner af mennesker over hele verden.

Ansvar

Kvalitetskontrol
Ledelse
Medico
Produkt og softwareudvikling

Tilbud til studerende 

Praktikophold, studiejob, bacheloropgaver,
kandidatsamarbejde.

Adresse

Demant
Kongebakken 9
2765 Smørum
Tel. 7211 5555

Besøg os på

www.demant.com

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.