Maskinmestre bliver dybt specialiserede hos Fagerberg  
Fagerberg har været over 50 år på markedet og sælger ventiler, måleinstrumenter og analyseudstyr. Service udgør også en stor del af forretningen. Handelsvirksomheden har fat i en bred vifte af kunder i Danmark inden for næsten alle brancher og er ejet af den svenske koncern Indutrade, der består af over 200 virksomheder. Det betyder, at Fagerberg har en stærk ejer i ryggen, da Indutrade køber og udvikler virksomheder med henblik på at beholde dem.

»Det betyder også, at vi hele tiden ser os om efter nye områder at tage fat i, og at vi har noget pondus og sikkerhed bagved, hvis vi kaster os ud i noget nyt,« fortæller Martin Kimmer Lemvig, salgschef i Fagerberg.

Power-to-X er det nyeste forretningsområde, som Fagerberg har på sigtekornet. En af virksomhedens maskinmestre har fået det som fokusområde.

»Vi er nødt til at være med, for det er nu, at Power-to-X-toget lige så stille forlader perronen,« siger Martin Kimmer Lemvig.

Stort ansvar for eget forretningsområde
Fagerberg har seks maskinmestre ansat og har i alt 48 medarbejdere. Fire af maskinmestrene er eksterne sælgere inden for marine, eksplosionssikring, fjernvarme og analyse af renseanlæg og drikkevand. Dertil kommer to interne maskinmestre, der er produktspecialister i henholdsvis aktuatorer og ventiler.

»Så alle maskinmestre har deres eget ansvarsområde. I vores verden kan du ikke være så bredt favnende, da jobfunktionerne kræver indgående produkt- og applikationsviden om de enkelte forretningsområder. Derfor får nyansatte maskinmestre også deres eget ansvarsområde, hvor de kan slå deres folder og opnå et stort kendskab til den specifikke branche,« fortæller salgschefen.

Ud over dygtige kolleger, som kan inspirere dig med stor viden på hver deres specialistområde, sørger Fagerberg også for at maskinmestrene kommer på relevante kurser om de produkter og ydelser, de har inden for deres ansvarsområder.

»Og får man med tiden et ønske om at udvikle sig inden for et andet område, er vi naturligvis åbne for det, hvis vi kan se, at det enten kan fastholde medarbejderen eller flytte vedkommende hen, hvor der kan fyldes mere på,« siger Martin Kimmer Lemvig.

 

FAKTA OM VIRKSOMHEDEN

Ansatte

Globalt-
Danmark 48
Maskinmestre i Danmark 6

Fokus

Fagerberg A/S er en virksomhed med fokus på kvalitet. I over 50 år har Fagerberg solgt og leveret ventiler, måleinstrumenter, analyseudstyr og service til det danske marked, med en passion for at optimere deres kunders drift.

Ansvar

Kvalitetskontrol
Service Supply
Vandbehandling
Vandforsyning 
Vandrensning 
Ledelse 
Hydraulik
Offshore – olie og gas
Offshore – vindmølleteknologi
Energiforsyning
Skibsfart
Teknisk rådgivning
Køle- varmeteknologi
Produkt og softwareudvikling
Salg
Energiproduktion
Medico

Tilbud til studerende

Praktikophold og mulighed for at skrive bachelor- eller praktikophold, studiejob og mulighed at skrive afgangsprojekt. 

Adresse

Fagerberg A/S
Kornmarksvej 8-10
2605 Brøndby
Tel. 4329 0200

Besøg os på 
www.fagerberg.dk

Følg FAGERBERG

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.