FORS A/S

Bliv en del af forsyningsbranchens grønne omstilling

Grundvandsbeskyttelse, rent drikkevand i hanen og genbrug af sekundavand. Udnyttelse af overskudsvarme fra spildevand i fjernvarmenettet, udvikling af bæredygtige løsninger til regnvands- og spildevandshåndtering og anlægsprojekter i stor skala. Det er noget af det, vi arbejder med i Fors A/S, og det er noget af det, du kan blive en vigtig del af som maskinmester hos os.

Vi er i alt godt 240 medarbejdere, og antallet af ansatte med maskinmesterbaggrund stiger støt. Hos os får du altså mange kollegaer og mange forskellige fagligheder at sparre med på tværs af organisationen. Du bliver en vigtig del af en arbejdsplads, hvor det sociale og kollegiale fællesskab går hånd i hånd med vores stærke faglighed.

Efteruddannelse: ikke blot en ret, men en pligt

Vores medarbejdere er vores største aktiv. Derfor investerer vi i dig, og hos os får du de bedste muligheder og betingelser for videreuddannelse. Det har maskinmester Martin Hoffensetz personligt høstet erfaringer med:

”Hos Fors er efteruddannelse faktisk et krav, og det betyder, at der bliver investeret i dig som medarbejder. Det er ret fedt, især fordi man kan vælge ret frit inden for fagrelevante emner. Jeg har selv taget drikkevandsoperatøruddannelsen hos DANVA, jeg har været på kursus om materialer i vandbanen, og jeg har taget vores interne projektlederuddannelse, arbejdsmiljøkoordinatoruddannelse, Vejen Som Arbejdsplads m.fl. Vi har også maskinmestre, der har taget en VVS-autorisation, nogle har taget en HD, og vi har ingeniører, der har taget kloakmesteruddannelsen for at være bedre rustet til at tale med fagfolkene ude på anlæggene,” fortæller Martin.

Hverdagens usynlige vandhelte

Til dagligt er det inden for vandforsyningen, Martin slår sine folder. Det gør han som projektleder på drikkevandsområdet, hvor han tager sig af anlægsprojekter inden for lednings- og distributionsnettet, ligesom han varetager tekniske projekter på vandværkerne. Tidligere har han arbejdet med drift og vedligehold på anlæggene.

”For mig er vandsektoren et spændende sted at være, fordi jeg får lov til at arbejde med en samfundsmæssig vigtig ressource. I Danmark er vi heldige med vores grundvand og rene drikkevand, og det er noget, vi skal værne om. Men som forbruger tænker man nok mest på vandforsyningen, når noget går galt, og man enten står med et sprunget vandrør, eller der pludselig ikke er noget vand i hanen. På den måde er vores arbejde vigtigt og værdifuldt, og man kan vel sige, at vi er hverdagens lidt usynlige helte,” fortæller Martin.

Om Fors A/S

Fors A/S er forsyningsselskab for kommunerne Roskilde, Lejre og Holbæk, hvor vi leverer grønne løsninger inden for vand, spildevand, fjernvarme og affald. Vores administration ligger i Roskilde og Holbæk, dertil har vi en række bemandede anlæg rundt omkring i alle tre kommuner. Som arbejdsplads prioriterer vi fællesskabet, og vi har en aktiv personaleforening. Som medarbejder og kollega er du vigtig for os, og derfor har vi sundhedssikring, massageordning og frokostordning, og i hverdagen skal der være plads til både Fors A/S, familie og fritid. Det betyder konkret, at vi har fleksible arbejdstider, seniordage og omsorgsdage, og vi finder altid løsninger, når livet rammer

FAKTA OM VIRKSOMHEDEN

Ansatte

Danmark 245
Maskinmestre 15

Fokus

Fors A/S leverer grønne, bæredygtige løsninger inden for vand, spildevand, affald og fjernvarme.

Ansvar 

Kvalitetskontrol
Vandbehandling 
Vandforsyning
Vandrensning
Ledelse
Hydraulik 
Energiforsyning
Teknisk rådgivning
Køle- varmeteknologi
Energiproduktion
Transmission

Adresse

Fors A/S
Betonvej 12 og Tåstrup Møllevej 5
4000 Roskilde og 4300 Holbæk
Tel. 7020 2066

Læs mere på

www.fors.dk

Følg Fors

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.