TML SAFETY ENGINEERING

Små nok til at være de mest specialiserede sikkerhedsingeniører

Som maskinmester i TML Safety Engineering bliver du en del af en sammentømret gruppe af specialister inden for blandt andet ATEX-rådgivning, CE-mærkning, risikovurdering og arbejdsmiljø. Der er fart på i virksomheden, hvor vi prioriterer at have det sjovt og nørde med tingene i hverdagen.

Hos TML bliver du en del af en arbejdsplads, hvor folk har friheden og tilliden til at lede egne projekter. Vi er 18 ansatte, så nye medarbejdere får hurtigt mulighed for at tage styringen, og med ansvar for egne kunder og friheden til at planlægge dagen, får du alle redskaber til at forme din egen succes og gøre en mærkbar forskel.

Hos TML står der altid knivskarpe og støttende kolleger til rådighed, hvis du har behov for sparring eller blot en pause og et godt grin.

»I TML kan vi både have det sjovt sammen, spille bordfodbold, joke og alt det hyggelige. Samtidigt er det bare et sindssygt tungt vidensniveau, der er i huset. Hvis du begærer ny viden, så er TML det helt rigtige sted at være,« siger Sr. Risk Engineer B.Sc Lucas Brummer. 

Når du ikke er hos kunder, sidder du i vores skønne kontor og sparer med kollegerne eller spiser frokost i vores fælles kantine.

 

Arbejder meget tværfagligt

»Opgaverne spænder meget bredt, så vores maskinmestre kommer ud til mange forskellige typer anlæg. Sikkerhed er både personsikkerhed og driftssikkerhed, så vi laver pålidelighedsberegninger på komponenter, og vi har styr på bekendtgørelser og dansk lovgivning og standarder på vores områder,« forklarer CEO for TML Safety Engineering, Torben Møller-Larsen.

Eksempler på opgaver som maskinmester i TML kan for eksempel være klassifikation af eksplosive atmosfærer i en virksomhed, CE-mærkning af små komponenter eller større procesanlæg, inspektioner på EX-udstyr og -anlæg og godkendelse af produkter.

»Til projekterne trækker vi på alle de kompetencer, vi har i huset, og vi arbejder meget tværfagligt. Derfor er der også stor mulighed for at få en bred, faglig base at arbejde ud fra, og det er det, der gør det spændende at være her hos os,« siger Torben Møller-Larsen.

»Vi er en lille virksomhed, der arbejder med de store kunder rundt omkring, så vi er meget vidensbaserede,« tilføjer han.

Hos TML er vi et lille specialiseret team i stor fremdrift. Spændende opgaver venter, så vi søger konstant nye kolleger til flokken. Har det interesse, så send en e-mail til tml@tml-as.dk

FAKTA OM VIRKSOMHEDEN

Ansatte

Danmark 16
Maskinmestre i Danmark 10

Fokus

TML rådgiver i hele Danmark og for Danmarks førende virksomheder indenfor pharma, industri, Power to X, olie og gas og øvrige vedvarende energier, m.m

Ansvar 

Kvalitetskontrol
Vandrensning
Ledelse
Hydraulik
Energiforsyning
Teknisk rådgivning
Køle- varmeteknologi
Medico
Energiproduktion

Tilbud til studerende:

Studiejob og mulighed for at skrive bachelor- eller afgangsprojekt.

Adresse

TML Safety Engineering A/S
Gl. Banegårdsvej 33
5500 Middelfart
Tlf.: 63 41 89 32

Besøg os på
www.tml-as.dk

Følg TML Safety Engineering

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.