VATTENFALL

ET FOSSILTFRIT LIV INDEN FOR ÉN GENERATION


Vattenfall har flere forskellige jobs til nyuddannede maskinmestre udover driftsteknikere, vedligeholdelsesansvarlige og til driftsoptimering ved mølleparkerne. Hvis man vil arbejde onshore, er det blandt andet designopgaver, teknisk due diligence og projektledelse.

»Vattenfall tilbyder mange jobmuligheder og udviklingsmuligheder for maskinmestre, som ønsker at være en del af den grønne omstilling, og som vil være med til at arbejde for vores motto ’Fossil free living within one generation’,« siger maskinmester Stefan Schlie, der er Head of Systems Engineering hos Vattenfall.

For maskinmestre er et job hos Vattenfall en mulighed for at gøre karriere i en af Europas største energikoncerner og Danmarks største operatør af havmølleparker. Et job hos Vattenfall er dermed et job hos en helt central spiller i den grønne omstilling, som i skrivende stund er ved at opføre verdens første støttefri havmøllepark, Hollandse Kust Zuid.

Vattenfall, der har cirka 60 maskinmestre ansat, driver flere danske havmølleparker med en samlet effekt på 1,5 GW, hvilket gør Vattenfall til den største opstiller af havvind i Danmark. I september 2021 åbnede Vattenfall Kriegers Flak, og er i øjeblikket i gang med Vesterhav Syd og Nord, som åbner i slutningen af 2023.

Herudover er der flere internationale projekter, som Vattenfall forventer at blive en væsentlig del af, og som vil bringe den samlede effekt op i nærheden af 6 GW. Det er et vindmøllesving i den rigtige retning frem mod målsætningen om, at Vattenfall i 2030 samlet skal have installeret 15 GW.

Vattenfall ser således frem mod en rivende udvikling inden for etableringen af onshore og offshore vindmøller som en del af den grønne omstilling. En udvikling, man som maskinmester kan blive en del af.

»Vattenfall er oplagt for de maskinmestre, som gerne vil arbejde med vindenergi. Som maskinmester vil man typisk spille en central rolle i driften og vedligeholdelsen af vindmøllerne, og med erfaringen kan man få ledelsesansvar i forbindelse med optimering af driften og teknisk support,« siger Stefan Schlie.


FAKTA OM VIRKSOMHEDEN

Ansatte

Globalt 20.000
Danmark 300
Maskinmestre i Danmark 60

Fokus

Vattenfall er et Europas største producenter og forhandlere af el og varme. Vi vil nu gøre det muligt at leve fossilfrit inden for én generation. 

Ansvar 

Kvalitetskontrol
Ledelse
Hydraulik 
Offshore – vindmølleteknologi
Energiforsyning
Køle- varmeteknologi
Produkt og softwareudvikling
Salg
Energiproduktion
Transmission

Tilbud til studerende
Fuldtidsjob, studiejob, praktikplads, graduate program, samarbejde omkring specialer, studieprojekter, ph.d. projekter, arbejde i udlandet.

Adresse

Vattenfall Vindkraft A/S
Jupitervej 6
6000 Kolding
Tel. 8827 5000

Besøg os på 
www.vattenfall.com

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.