Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

BRUG DINE KOMPETENCER OG FÅ VERDEN SOM ARBEJDSPLADS

Rasmus Munksgaard startede i 2019 som Junior Engineer hos Maersk, og i 2020 blev han forfremmet til 4. Engineer. Et job der allerede har taget ham til andet Brasilien og Sydafrika, og når han stævner ud igen i marts 2021, så går turen til Kina. Rasmus har da også hele tiden vidst, at han ville bruge sin uddannelse til maskinmester til søs, hvor man som maskinmester spiller en meget vigtig rolle. 

»Vi spiller en helt central rolle i forhold til at skrive skibets fremdrift og det ansvar kan jeg godt lide.  Som maskinmester til havs løser man også mange af de opgaver der løses på land, for meget af det maskineri der findes på land, det findes findes ligeledes ombord.  Så man er omstillingsparat, da man har haft indsigt i mange forskellige typer anlæg og deres virkemåde,« siger Rasmus Munkgaard. 

Rasmus arbejder 11 uger til havs, hvorefter han har 11 uger fri. En arbejdsdag er typisk fra 8.00-17.00, men der kan selvfølgelig opstå kritiske situationer, hvor man som maskinmester skal løse et akut problem. 

»Min opgave er vedligehold af alle typer af anlæg, hvor mit primære ansvarsområde består af kontrol og behandling af kedel- og kølevand. Derudover tager jeg ugentlige olieprøver fra generatorer og hovedmotor, da olieprøverne kan sige meget om maskinens tilstand og om olieseperatorerne kører optimalt,« siger Rasmus Munkgaard. 


Maersk er verdens største containerskibsrederi med næsten 700 skibe i flåden og en stor organisation i land. Det giver rigtig mange karrieremuligheder for maskinmestre, der vil prøve kræfter med et maritimt arbejdsliv i stor skala.

»Jeg drømmer om at kunne videreudvikle mig hos Maersk og ende som maskinchef, men kræver selvfølgelig en masse kompetenceudvikling. Det er dog også muligt hos Maersk, hvor der gøres en masse for at videreudvikle medarbejderne. Maersk danner rammerne for en stærk og solid arbejdsplads med plads til forskellighed,« siger han. 

Maersk

Ansatte
Globalt 80.000
Danmark –
Maskinmestre –
Maskinmestre i Danmark –

Fokus
Maersk er verdens største
containerskibsrederi med
700 skibe og over 80.000
ansatte globalt.

Ansvarsområder

  • Kvalitetskontrol
  • Vandbehandling
  • Vandrensning
  • Ledelse
  • Hydraulik
  • Energiforsyning
  • Skibsfart
  • Køle- varmeteknologi

Information
Maersk
Esplanaden 50
1098 København K
www.maersk.com
www.blivskibsofficer.dk

Tilbud til studerende
Cadetkontrakt, praktik,
ansættelse efter endt
uddannelse.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.