Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

HELE VERDEN ER DIN ARBEJDSPLADS

Daniel Amby Riger er uddannet maskinmester og ansat som juniormester hos Maersk. Et job der indebærer, at han er ude at sejle 10 til 11 uger ad gangen og hjemme i en tilsvarende periode. En arbejdsdag er typisk fra 8.00-17.00, men der kan selvfølgelig opstå kritiske situationer, hvor man som maskinmester skal løse et akut problem, mens arbejdstiden i weekenden er 8.00 -15.00 lørdag og søndag 8.00-12.00.

»Når jeg har fri, er det ikke sådan, at jeg keder mig. Der er masser at lave ombord, og jeg sætter især pris på fællesskabet med de mange andre nationaliteter, der er med ombord,« siger Daniel Amby Riger.

Det er selvfølgelig jobbet, der er den altafgørende forklaring på, at Daniel Amby Riger som maskinmester har valgt det maritime erhverv.

»Jeg har altid godt kunnet lide at udfordre mig selv, og det var også derfor, jeg valgte at blive maskinmester. Som juniormester hos Maersk er der masser af faglige udfordringer, og jeg har blandt andet ansvaret for vandbehandlingen i de forskellige kedler, og jeg er alt-mulig-mand omkring alt hvad der er mekanisk og elektronisk ombord. Jeg er en del af et team, der spiller en helt central rolle i skibets fremdrift,« siger Daniel Amby Riger, der drømmer om at gøre karriere hos Maersk og måske ende som maskinchef på et tidspunkt

»Jeg drømmer om at kunne videreudvikle mig hos Maersk og ende som maskinchef, men det kræver selvfølgelig en masse kompetenceudvikling. Det er dog også muligt hos Maersk, hvor der gøres en masse for at videreudvikle medarbejderne. Maersk danner rammerne for en stærk og solid arbejdsplads med plads til forskellighed,« siger han.

Maersk er et af verdens største containerskibsrederier med næsten 700 skibe i flåden og en stor organisation på land. Det giver rigtig mange karrieremuligheder for maskinmestre, der vil prøve kræfter med et maritimt arbejdsliv i stor skala.

 

Maersk

Ansatte
Globalt: 80.000 (søfolk: 12.000)
Danmark: 900 søfolk inkl. 400 kadetter
Maskinmestre –
Maskinmestre i Danmark –

Fokus
Maersk er et af verdens største containerrederier og er det førende rederi inden for udvikling og nytænkning af en bæredygtig fremtid i shipping industrien. Vi har omkring 700 skibe i vores flåde og opererer i hele verden på tværs af over 120 lande.

Ansvarsområder

  • Kvalitetskontrol
  • Ledelse
  • Hydraulik
  • Skibsfart
  • Køle- varmeteknologi

Information
A.P Moller- Maersk A/S
Esplanaden 50
1098 København K
www.maersk.com

Tilbud til studerende
Ansættelse som Juniormester efter endt uddannelse som Maskinmester. Eksamensbeviset må maks være 4 år gammelt, og man skal gennemført den maritime valgfagspakke under uddannelsen.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.