Skip to content

FAGLIGE NETVÆRK

Ledelse

Netværket ledelse henvender sig til maskinmestre, der enten selv er ledere eller har ambitioner om at blive det på sigt. Deltagelsen kan ligeledes udspringe af et ønske om at knytte kontakter eller skabe forbindelse til en bestemt slags produkter.

Netværket beskæftiger sig med:

  • Håndtering af konflikter
  • Teamledelse – indførelse og udvikling
  • Implementering af virksomhedens strategi
  • Coaching, motivering og udvikling af medarbejderne

Temaerne bestemmes af deltagerne selv, og det overordnede formål er at få inspiration og udveksle erfaringer inden for alle emner med relation til ledelse. Netværket er drevet af personlige relationer, som også dyrkes mellem møderne til glæde for både deltagerne og de virksomheder, de er ansat i.

Hvis du er interesseret i at høre mere eller ønsker at tilmelde dig netværket, kan du kontakte en netværkskoordinator på mail ledelse.netvaerk@mmf.dk.

Ledelse – Vest: Carsten Damkjær Jensen på telefon 4021 4727

Ledelse – Øst: Morten Ellehede Christensen på telefon 2530 1697

Tilmelding til netværket kan ligeledes ske via Maskinmestrenes Forening på E-mail mf@mmf.dk.

KURSER OG EFTERUDDANNELSE

Det kan være afgørende for din karriere og et våben imod arbejdsløshed, at du holder dig ajour med udviklingen inden for maskinmesterprofessionen og dit arbejdsområde.

LÆS OM AUTORISATIONER
OG CERTIFIKATER

Autorisationer og certifikater er et vigtigt skridt videre i din karriere. Klik ind og du kan finde gældende regler for de mest almindelige autorisationer og certifikater.

BLIV TILKNYTTET VORES MENTORORDNING

Formålet er, at menteen kan trække på mentoren i faglig og karrieremæssig sammenhæng og få kompetent sparring, råd og vejledning.