Skip to content

TJM FORSIKRING

TJM FORSIKRING - et godt medlemstilbud til dig

Som medlem af Maskinmestrenes Forening har du og din familie mulighed for at købe gode forsikringer, der passer til netop dine behov. TJM Forsikring tilbyder alle de forsikringer, du har brug for som privatperson – hele livet igennem. Desuden er TJM billigst på markedet på flere forsikringer.

Som kunde har du din egen personlige rådgiver, som sikrer, at du hverken er dækket for lidt eller for meget. Dertil kan du også få:

  • Rabat på sikkerhedsprodukter
  • Adgang til ferieboliger på attraktive vilkår
  • Du kan hvert år få udbetalt en bonus fra TryghedsGruppen

Når du er kunde i TJM Forsikring, kan dine voksne børn også blive kunder, selvom de er flyttet hjemmefra, og få samme attraktive vilkår. Læs mere og få et uforpligtende tilbud på https://www.tjm-forsikring.dk/mmf.

TJM Forsikring vinder Bedst i test
Flere af TJMs forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK, blandt andet Indboforsikring og den samlede forsikringspakke, hvor indboforsikringen indgår sammen med hus-, bil-, og ulykkesforsikring.

Derudover har TJM Forsikring vundet Bedst i test på deres elbil-forsikring. Med kåringen som Bedst i test bekræfter Forbrugerrådet TÆNK endnu en gang, at TJM Forsikring er et solidt selskab, hvor man får valuta for pengene.

TJM Bedst i test

KONTAKT TJM FORSIKRING

TJM Forsikring er et tilbud til dig som medlem af MF, og hvis du ikke allerede er TJM-kunde, så er det værd at tjekke, om det kan betale sig at skifte til TJM Forsikring.

Læs mere om testen og beregn din pris her

På telefon 7033 2828 kan du få et tilbud på en god forsikring. Du kan også nemt og hurtigt beregne din pris online på nedenstående link.

Kan du også spare penge? Beregn din pris her

Kontakt din forsikringstillidsmand

Studerende?
Læs mere om forsikringer for studerende hos TJM Forsikring her.