Skip to content

FAGLIGE KURSER

VI HJÆLPER DIG MED AT SÆTTE FOKUS PÅ DIN

KARRIERE OG FAGLIGE UDVIKLING

PROJEKTLEDELSE - AF KOMPLEKSE PROJEKTER

Professionel projektledelse og samskabelse mellem flere aktører er afgørende for at løse store, komplekse udfordringer. Men storstilede offentlige og private projekter – typisk med mange forskelligartede interessenter – kører ofte af sporet.

Ni ud af ti store anlægsprojekter overskrider både budgetter og deadlines og trækker en hale af politiske og økonomiske problemer efter sig. Det samme gør sig mindre gældende for – ofte mere komplekse – automations- og industriprojekter.

På dette kursus får du på tre individuelle dage en sikker vej til projekt succes for alle interessenterne i projekt værdi kæden – givet til dig af en pioner indenfor projektledelse med +50 års erfaring, – i et samarbejde med eksterne case oplægsholdere.

Du får en mere sikker vej til projektsucces for ALLE interessenterne i projektværdikæden, med et særligt fokus på projektkultur og ÅBEN vidensdeling.

PRAKTISK INFORMATION

Pris
Medlemmer kr. 8.995,- ekskl. moms
Ikke-medlemmer kr. 10.995,- ekskl. moms

Kurset varer tre dage, og prisen inkluderer undervisning, kursusmateriale og forplejning. Eventuel overnatning(er) er ikke med i prisen.

Hvornår?
Hold øje med vores aktivitetskalender og se, hvornår kurset afholdes næste gang. Tilmelding er nødvendig.

Yderligere information
Kontakt Peter Blach på 2342 4679 / pb@mmf.dk.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.