Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

ARBEJD MED AUTOMATIONSLØSNINGER

Dansk Miljø- & Energistyring A/S arbejder med hele automationsdelen – fra komponent til el-installation, el-tavle, netværk, SRO, el-dokumentation og IT-sikkerhed.

Dansk Miljø- & Energistyring A/S har leveret automationsløsninger til forsyningsbranchen i mere end 30 år, og i dag er kunderne fjernvarme, vandværker, rensningsanlæg og biogasanlæg. Dansk Miljø- & Energistyring A/S er eksperter inden for en lang række funktioner og produkter til eksempelvis proces- og energioptimering til forsyningsindustrien.

Der er i dag cirka 70 ansatte hos Dansk Miljø- & Energistyring og af dem er fem maskinmestre. Som maskinmester hos Dansk Miljø- & Energistyring vil man typisk arbejde som projektleder, og det er en stor fordel, hvis man har interesse for el, da det er hele el-delen, der laves automationsløsninger på.

»Som projektleder er man omdrejningspunktet for at sikre et godt projektforløb, man samler tråde og holder overblik over egne projekter. Man indkalder kollegaer og overdrager nødvendig dokumentation på projektet så tavlemontør, PLC- og SRO-programmører kommer godt fra start. Når alle er i mål, er der indkøring med det samme projekthold, hvilket giver en god fællesånd,« siger Steen Bøge Søndergaard, der er uddannet el-installatør og en del af den daglige ledelse hos Dansk Miljø- & Energistyring.

Som maskinmester hos Dansk Miljø- & Energistyring bliver man ved ansættelsen en del af en mentorordning. Dette forløb er med til at give en bred forståelse af grundlaget for de forskellige automationsløsninger, som er nødvendig for at styre de forskellige projekter og sparre med og vejlede kunderne. 

»Vi vægter kvalitet fremfor kvantitet, så derfor lægger vi enorm vægt på, at de nye medarbejdere får en ordentlig introduktion. Så hvis man som maskinmester kunne tænke sig at arbejde med el- og automationsløsninger af høj kvalitet og indgå i professionelle projektteams, der arbejder med miljørigtige løsninger, så er Dansk Miljø- & Energistyring en oplagt mulighed,« siger Steen Bøge Søndergaard.

Dansk Miljø- og Energistyring

Ansatte
Globalt 70
Danmark 70
Maskinmestre 6
Maskinmestre
i Danmark 6

Fokus
Dansk Miljø- & Energistyring A/S arbejder med hele automationsdelen – fra komponent til el-installation, el-tavle, netværk, SRO, el-dokumentation og IT-sikkerhed.

Ansvarsområder

 • Kvalitetskontrol
 • Service Supply
 • Vandbehandling
 • Vandforsyning
 • Vandrensning
 • Energiforsyning
 • Teknisk rådgivning
 • Køle- varmeteknologi
 • Produkt- og softwareudvikling
 • Energiproduktion
 • Transmission

Information
Dansk Miljø- og Energistyring A/S
Fabersvej 7
7500 Holsterbro
Tlf. 97 40 31 11
www.dme.as 

Tilbud til studerende
Praktikophold, studiejob og mulighed for at skrive bachelor- eller afgangsprojekt.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.