Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

VÆR MED TIL AT SKABE TILLID VIA KONTROL

Kiwa Inspecta er en førende virksomhed inden for kontrol, prøvning, inspektion og certificering. Opgaverne udføres inden for et bredt spekter af Markedssegmenter, der tæller alt lige fra byggeri og energiforsyning til drikkevand, sundhedspleje, mad, foder og landbrug. Kiwa Inspecta er en international virksomhed med 5.000 ansatte fordelt over Europa, Asien og Latinamerika, og der er store vækstplaner, da målsætningen er en fordobling af omsætning fra 2023 og 8000 ansatte. I Danmark er der cirka 65 medarbejdere, og en af dem er salgs- og marketingchef Bjarne Fynbo. 

»Kiwa Inspecta er en alsidig arbejdsplads med masser af muligheder for at lære og få udfordringer. Vi favner utrolig bredt. Det spænder fra sanering til fødevareindustrien og den simple svejseprøvekontrol. Kiwa Inspecta er en TIC-virksomhed, som står for testning, inspektion og certificering, og vi arbejder altid for at sikre, at vores kunders produkter lever op til den kvalitet, der kræves,« siger han. 

Arbejdstilsynets forlængede arm 

Netop Kvalitet, rådgivning og troværdighed er tre begreber, der kendetegner Kiwa Inspecta, ligegyldigt om det drejer sig om uddannelse, bygningsanalyse, certificering eller noget helt andet. Det stiller selvfølgelig også krav til de ansatte, og som maskinmester vil man opleve en stor grad frihed under ansvar i de opgaver, der skal løses. 

»Som maskinmester vil man typisk udføre en inspektionsrolle, men der ligger også en kæmpe opgave i kundekommunikation. På mange opgaver vil man være arbejdstilsynets forlængede arm,« siger Bjarne Fynbo, der ikke er i tvivl om hvorfor man som maskinmester skal søge mod Kiwa Inspecta.

»Man får en masse ansvar. Det er en udvikling og læring med faglige udfordringer, hvor udviklingsmulighederne er rigtig gode. Vi har maskinmestre, der er afdelingschefer og har det overordnede ansvar inden for et område. Hvis man vil det, så har man virkelig gode muligheder for at få en masse ansvar,« siger han.

Kiwa Inspecta A/S

Ansatte
Globalt 5.500
Danmark 65
Maskinmestre –
Maskinmestre i Danmark 39

Fokus
Kiwa Inspecta er i dag førende inden for prøvning, inspektion og certificering i Danmark og resten af verden. 

Ansvarsområder

  • Kvalitetskontrol
  • Ledelse
  • Offshore- olie og gas 
  • Offshore- vindmølleteknologi
  • Energiforsyning
  • Teknisk rådgivning
  • Køle- varme-teknologi
  • Salg
  • Energiproduktion
  • Transmission

Information
Kiwa Inspecta A/S 
Stades Krog 6
2800 Kongens Lyngby 

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.