Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

VI SKABER TILLID VIA KVALITETSKONTROL

Kiwa Inspecta er blandt verdens førende virksomheder inden for kontrol, prøvning, inspektion og certificering. Der arbejdes indenfor et bredt spekter af markedssegmenter – lige fra byggeri, industri og energiforsyning til drikkevand, sundhedspleje, mad, foder og landbrug.

Kiwa er en international virksomhed med omkring 6.000 ansatte fordelt over Europa, Asien og Latinamerika, og målsætningen er 8.000 ansatte i 2025 og en fordobling af omsætningen.  Kiwa i Danmark beskæftiger cirka 60 medarbejdere, og en af dem er udviklings- og marketingschef Bjarne Fynbo, der selv er uddannet maskinmester.

»Kiwa er en alsidig arbejdsplads med masser af udfordringer for maskinmestre. Vi er en TIC-virksomhed, og TIC står for testning, inspektion og certificering, så der er mange forskellige typer af arbejdsopgaver for maskinmestre. Det fælles fokus er at sikre, at vores kunder får leveret TIC-ydelser på et højt plan og i den kvalitet, der kræves i henhold til nationale og internationale standarder,« siger Bjarne Fynbo.

Eftersom Kiwa Inspecta er en del af en større global virksomhedsgruppe med over 55.000 ansatte på verdensplan, vil der også i fremtiden blive mulighed for som maskinmester at komme til at arbejde i udlandet. En del af virksomhedens strategi er nemlig at samarbejde og flytte ressourcer mellem landene i det omfang, der er mulighed og behov for det.

I Danmark er der flest maskinmestre ansat i Inspektionsafdelingen, der dagligt arbejder på at sikre, at kundernes udstyr altid fremstår sikret og i overensstemmelse med gældende lovkrav. Formålet med arbejdet er at reducere fejl og undgå fatale ulykker.

»Som maskinmester er der også potentiale for at udvikle sig hos os, da der er rig mulighed for beskæftigelse inden for forskellige områder – blandt andet arbejde med alt tryksat udstyr jf. PED-direktivet og inden for eksempelvis Power-to-X-branchen, vindmølle-inspektion, QA/QC-arbejde eller med inspektion af løfteudstyr – eksempelvis elevatorer og rulletrapper. Vi er hele tiden på udkig efter nye og dygtige maskinmestre, som ønsker at arbejde i en alsidig og sund virksomhed med værdier som integritet og troværdighed,« siger Bjarne Fynbo.

Kiwa Inspecta A/S

Ansatte
Globalt 55.000
Danmark 80
Maskinmestre 100
Maskinmestre i Danmark 12

Fokus

Kiwa er blandt verdens førende TIC- Test, Inspektion og Certificering.

Ansvarsområder

  • Kvalitetskontrol
  • Ledelse
  • Offshore- vindmølleteknologi
  • Energiforsyning
  • Teknisk rådgivning
  • Køle- varme-teknologi
  • Salg
  • Energiproduktion
  • Transmission

Information
Kiwa Inspecta A/S 
Stades Krog 6
2800 Kongens Lyngby 

Tilbud til studerende
Praktikophold, studiejob og mulighed for at skrive bachelor- eller afgangsprojekt.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.