Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

LÆR AT ETABLERE EN VINDMØLLEPARK

Hvis du vil være med helt ude i forreste linje af vindmøllebranchen, er MSA Construction en oplagt virksomhed for dig som maskinmester. Her får du virkelig afprøvet din uddannelse, når du får ansvar for etablering af vindmølleparker rundt om i Europa. 

MSA Construction har specialiseret sig i at tage det overordnede ansvar som Site og Construction Managers for etablering af onshore-vindmølleparker, og det omfatter et bredt spekter af arbejds- og ansvarsområder: planlægning, økonomistyring, dokumentation, logisk, koordinering med underleverandører- og masser af løbende problemløsning. 

»Som Site Managers har vi ansvaret, når der til tider er 200-300 mand i gang på et site fra mange forskellige underleverandører. Det er vores opgave at sikre den nødvendige fremdrift, så tidsplaner og aftaler overholdes samtidig med, at sikkerheden er på plads, og at kvaliteten sikres ,« siger maskinmester Uffe Rasmussen, der er COO i MSA Construction, som han også er medejer af. 

Stort ansvar 

Normalt vil der gå 1-2 år, før du får det fulde ansvar ude på et site. 

»Du starter som Junior Site Manager, og vi sørger for den nødvendige oplæring i kraft af et traineeprogram, hvor du får gradvist mere ansvar. Du kommer hurtigt ud på sites og får en mere erfaren kollega som nærmeste kollega, som du kører tæt parløb med,« siger Uffe Rasmussen. 

MSA Contruction har været i konstant vækst- fra seks mand da Uffe Rasmussen kom til i 2015 til 35 mand i dag heraf fem maskinmestre. Forventningen er, at den europæiske udbygning af onshore vindmøller forsætter for fuld kraft de kommende år, og hos MSA Construction kommer du til at arbejde i et internationalt miljø med mange forskellige aktører. 

»Kommunikation med forskellige faggrupper og nationaliteter er altafgørende. Der er også faglig terminologi, som er nødvendig at lære. Til gengæld får du stort ansvar og oplever tilfredshedsstillesen ved at styre store, komplekse projekter i mål, samtidig med at du bidrager til den grønne omstilling ,« siger Uffe Rasmussen. 

MSA Construction APS

Ansatte
Globalt 35
Danmark –
Maskinmestre 5
Maskinmestre i Danmark –

Fokus
MSA Construction er det foretrukne valg til byggeplads ledelse, særligt indenfor vindenergi. Vi tager ejerskab i vores projekter og sikrer dermed et sikkert, men effektivt projekt. 

Ansvarsområder

  • Kvalitetskontrol
  • Service Supply
  • Ledelse
  • Vindmølleteknologi
  • Energiforsyning
  • Teknisk rådgivning
  • Salg/konsulentydelser
  • Energiproduktion

Information
MSA Construction ApS
Nordlundvej 107
7330 Brande
Msaconstruction.dk

Tilbud til studerende
Lyn-Karrierestige for nye maskinmestre, med ambitioner indenfor ledelse og energisektoren.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.