Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

STOR INDFLYDELSE PÅ LIVSVIGTIG TRANSPORT

Daniel Jensen arbejder til dagligt som junior teknisk inspektør hos Royal Arctic Line (RAL). Royal Arctic Line sørger for den livsvigtige skibstransport til og fra Grønland og mellem de forskellige bygder, og som maskinmester får man en helt central rolle, og man får rig mulighed for at udfordre sig selv. 

»Jeg har været hos Royal Arctic Line siden oktober 2020, og jeg har lært rigtig meget. Her er rig mulighed for at udfordre sig selv rent fagligt, og man bliver kastet ud i opgaverne- selvfølgelig med den støtte fra kollegaerne, der er behov for,« siger Daniel Jensen, der dagligt bosat i Nuuk.

Han er sammen med en kollega i Nuuk og to kollegaer i Ålborg ansvarlig for at løse de tekniske problemer, der opstår på Royal Arctic Lines mange skive. De har altså et stort ansvar i forhold til at sikre driften af de ti specialdesignede skibe, som udgør flåden hos Royal Arctic Line. 

»Når skibene oplever forskellige tekniske problemer, så er det vores opgave at få det løst, når skibet er i havn. Ud over at løse de tekniske problemer så har vi også en del koordinering i forhold til, hvilke opgaver der skal løses, og hvilke firmaer der skal gøre det,« siger Daniel Jensen, som ud over at arbejde med det tekniske også har en del kommunikation i sit job som junior teknisk inspektør. 

»Vi har en del kommunikation med de forskellige fabrikanter, når vi skal løse de tekniske problemer, så det skal man også være indstillet på,« siger Daniel Jensen, der ikke er i tvivl om, hvorfor man som maskinmester skal vælge at søge mod Royal Artic Line. 

»Vi har rigtig gode arbejdsforhold, og rent fagligt er der rig mulighed for at bruge sine evner, både til lands som jeg gør, men også til havs hvis man gerne vil ud at sejle og have utrolige naturoplevelser,« siger han. 

Royal Arctic Line A/S

Ansatte
Globalt –
Danmark 750
Maskinmestre 60
Maskinmestre i Danmark 57

Fokus
Royal Arctic Line A/S udfører al søtransport af gods til og fra Grønland og mellem de grønlandske byer og bygder. Rederiet er således en livsnerve for det grønlandske samfund. 

Ansvarsområder

  • Kvalitetskontrol
  • Service Supply
  • Vandbehandling
  • Vandforsyning
  • Vandrensning
  • Ledelse
  • Skibsfart

Information
Royal Arctic Line A/S
Qeqertanut  44-46
P.O Boks 1580 
3900 Nuuk

Tilbud til studerende
Mulighed for at skrive bacheloropgave samt ansættelse som maskinmester aspirant, og som juniormester. 

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.