Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

VÆLG EN KARRIERE MED FJERNVARME

TVIS har igennem de seneste godt og vel 35 år leveret fjernvarme til fjernvarmeselskaberne i Trekantsområdet. TVIS råder over et transmissionsnet på 83 km og 58 pumpe- og stationsanlæg. Der er dog gang i en større udvidelse hos TVIS, og Søren Møller Mølgaard, der er ansat som el-faglig maskinmester, spiller sammen med sine 20 kollegaer en central rolle i udvidelsen.  

»TVIS har stort set været det samme de sidste mange år, men nu udvider vore installationer, da vi har indgået aftaler med nye kunder, så vi nu dækker Trekantområdet og ned til Vamdrup og op til Jelling og Bredsten,« siger Søren Møller Mølgaard. 

Udvidelsen betyder, at transmissionsnettet udvides med 40 kilometer, og som el-faglig maskinmester i vedligeholdelsesafdelingen er det en opgave, der det næste års tid kommer til at fylde meget for Søren.  

»Jeg kommer til at være tilknyttet de forskellige udvidelsesprojekter, hvor jeg skal stå for el-delen og idriftsættelse. Så jeg bliver bindeleddet mellem vores vedligeholdelsesafdeling, driftsafdelingen og projektafdelingen,« siger han. 

Det er selvfølgelig opgaver, der skal løses sammen med kollegaerne, hvoraf ti andre er maskinmestre. Det er alle erfarne kollegaer, da TVIS er en arbejdsplads, hvor de ansatte har en høj anciennitet. Søren Møller Mølgaard er med sine 36 år den yngste, og han ser TVIS som sin arbejdsplads de næste mange år. 

»Jeg var i praktik som maskinmester hos TVIS tilbage i 2015, og allerede dengang syntes jeg, at det virkede som en rigtig god arbejdsplads, hvor man havde mulighed for at arbejde med de fagområder, der interesserer en. Det forventes, at man går meget i dybden med de specifikke opgaver, og det kan jeg godt lide, ligesom der er et rigtig godt sammenhold mellem kollegaerne,« siger Søren Møller Mølgaard, der vendte tilbage til TVIS i februar 2021, og han har bestemt ikke fortrudt det. 

»Jeg får desuden også den perfekte kombination af fysisk arbejde og kontorarbejde, præcis den kombination jeg godt kan lide. Så jeg er meget glad for at være tilbage hos TVIS,« siger han.  

 

TVIS

Ansatte
Globalt –
Danmark 23
Maskinmestre 9
Maskinmestre i Danmark 9

Ansvarsområder

  • Kvalitetskontrol
  • Vandbehandling
  • Ledelse
  • Energiforsyning
  • Produkt- og softwareudvikling
  • Transmission 

Information
TVIS
Trekantområdets Varmetransmissions-selskab I/S 
Tonne Kjærsvej 11                                    7000 Fredericia 
Tlf.7594 0711                                www.tvis.net

Tilbud til studerende
Praktikophold 
og mulighed for at skrive
bachelor- eller afgangsprojekt.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.