Skip to content

FAGLIGE NETVÆRK

Cykelmotionsnetværket

Netværket baner vejen til motion og nye relationer. I netværket handler det om motion, sundhed og stærke faglige relationer.

Formålet med netværket er at kombinere netværk i form af vidensdeling og opbygning af personlige og faglige relationer med motionsaktiviteter i form af cykling.

Arrangementerne giver mulighed for at netværke før, under og efter en cykeltur på 25 til 50 kilometer og virksomhedsbesøg forskellige steder i landet. Netværksarrangementerne afsluttes med et let traktement.

Ruter og tempo bliver tilpasset deltagerne, så alle kan være med. Samtidig har den virksomhed eller uddannelsesinstitution, der er vært for arrangementet, mulighed for at profilere sig i forhold til deltagerne, ligesom værten kan invitere medarbejdere, kunder og leverandører med til eventen. Derudover vil netværket stille fælles hold til udvalgte motionscykelløb.

I perioden fra 01. april til 01. oktober vil der være aktiviteter rundt om i landet hver anden onsdag i tidsrummet fra kl. 17.00 til ca. 19.45.

Et eksempel på en netværksaktivitet:

Virksomhed eller uddannelsesinstitution er vært.

Kl. 16.30 – 17.00: Indskrivning og netværk

Kl. 17.00 – 18.45: Fælles cykeltur opdelt i grupper på lokal rute (25-50 km)

Kl. 18.45 – 19.45: Let traktement, præsentation af virksomhed og netværk

Lyder det som noget for dig? Så meld dig ind i netværket og få løbende informationer om aktiviteterne i den kommende sæson, kontakt en netværkskoordinator nær dig på mail motion.netvaerk@mmf.dk.

Netværkskoordinatorer:

ØST

Arne Hansen
Tlf.: 2046 9879

VEST

Erik Lyneborg
Tlf.: 2217 5929

FÆLLESKOORDINATORER

Jesper Frimand Nielsen
Tlf.: 4044 6191

Jan Jensen
Tlf.: 2011 8550

Vil du vide mere om netværket? Så se med her, og hør, hvad netværkskoordinator Erik Lyneborg har at sige om Netværk for Cykelmotion.

KURSER OG EFTERUDDANNELSE

Det kan være afgørende for din karriere og et våben imod arbejdsløshed, at du holder dig ajour med udviklingen inden for maskinmesterprofessionen og dit arbejdsområde.

LÆS OM AUTORISATIONER
OG CERTIFIKATER

Autorisationer og certifikater er et vigtigt skridt videre i din karriere. Klik ind og du kan finde gældende regler for de mest almindelige autorisationer og certifikater.

BLIV TILKNYTTET VORES MENTORORDNING

Formålet er, at menteen kan trække på mentoren i faglig og karrieremæssig sammenhæng og få kompetent sparring, råd og vejledning.