Skip to content

HÅNDBOG FOR MASKINMESTRE

HÅNDBOG FOR MASKINMESTRE

Håndbog for maskinmestre – det tekniske opslagsværk

Håndbogen for maskinmestre udkom for første gang i 1917 og har siden været fast inventar på bogreolen hos erhvervsaktive maskinmestre, studerende og undervisere på landets maskinmesterskoler samt andre med en polyteknisk uddannelse.

I 2020 lancerede Maskinmestrenes Forening en digital udgave af håndbogen, som er tilgængelig via brugeradgang på www.hfmm.dk. Den digitale udgave indeholder tusindvis af tekniske formler og flere hundrede sider med beskrivelser af tekniske emner, der relaterer til maskinmesterprofessionen.

Teknisk viden direkte på PC, mobil og tablet

Den digitale udgave af Håndbog for maskinmestre fungerer på alle devices, så du altid har teknisk viden, modeller og formler lige ved hånden – også, når du er på farten.

Med den avancerede søgefunktion er det let at finde specifikke emner og formler, som du kan gemme til senere, skrive noter til og downloade noterne i PDF-format.

FÅ ADGANG ALLEREDE I DAG

Studerende? 
Gratis for studerende medlemmer af Maskinmestrenes Forening.

Erhvervsaktiv eller seniormedlem?
Uanset om du er erhvervsaktiv eller seniormedlem, har du gratis adgang til den digitale udgave af Håndbog for maskinmestre.

Underviser?
Undervisere på en maskinmesterskole eller et maritimt uddannelsescenter har også gratis adgang – det er ikke nødvendigt for skolen at købe en licens. Her gælder samme brugervilkår som for erhvervsaktive og seniormedlemmer.

Ikke medlem af MMF? 
Du behøver ikke være medlem af MMF for at få gratis adgang til Håndbogen for maskinmestre. Du skal bare oprette dig som bruger.

Bliv bruger og få adgang til håndbogen