Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Karrierevejen

Maskinmestrenes Forening udgiver hvert år Karrierevejen, som omhandler artikler om blandt andet karrieremuligheder, jobsøgning, netværk, brugen og betydningen af sociale medier. 'Karrierevejen - maskinmestrenes guide til erhvervslivet' er en vigtig håndbog, der henvender sig til især nyuddannede og sidsteårsstuderende, men også mere erfarne maskinmestre, som planlægger næste skridt i karrieren. Håndbogen har til formål at medvirke til en fortsat høj beskæftigelse blandt maskinmestre.

Her finder du alle online-udgaver af Karrierevejen. Håndbogen bliver i stigende grad suppleret af karrierefremmende artikler, portrætter, virksomhedspræsentationer, rådgivning og gode tips om jobsøgning på www.maskinmesterjob.dk

Læs seneste udgave af Karrierevejen

Karrierevejen 2019 - 2020

 

Maskinmestrenes Forening rykker ud...

Maskinmestrenes Forening tilbyder i øvrigt i samarbejde med skolerne en række ydelser som eksempelvis kurser i SoMe, CV, ansøgninger, grammatik og autorisationer, foredrag, juridisk sparring og meget andet.

Vi har samlet alle tilbuddene i en folder, og husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ris eller ros.

Læs Karrierevejen

 

 

Kontakt ikon - Maskinmestrenes Forening

Tlf.: +45 3336 4920

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.