Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Karrierevejen

Maskinmestrenes Forening udgiver hvert år Karrierevejen, som omhandler artikler om blandt andet karrieremuligheder, jobsøgning, netværk, brugen og betydningen af sociale medier. 'Karrierevejen - maskinmestrenes guide til erhvervslivet' er en vigtig håndbog, der henvender sig til især nyuddannede og sidsteårsstuderende, men også mere erfarne maskinmestre, som planlægger næste skridt i karrieren. Håndbogen har til formål at medvirke til en fortsat høj beskæftigelse blandt maskinmestre.

Her finder du alle online-udgaver af Karrierevejen. Håndbogen bliver i stigende grad suppleret af karrierefremmende artikler, portrætter, virksomhedspræsentationer, rådgivning og gode tips om jobsøgning på www.maskinmesterjob.dk

Læs seneste udgave af Karrierevejen

Karrierevejen 2020 - 2021

 

Maskinmestrenes Forening rykker ud...

Maskinmestrenes Forening tilbyder i øvrigt i samarbejde med skolerne en række ydelser som eksempelvis kurser i SoMe, CV, ansøgninger, grammatik og autorisationer, foredrag, juridisk sparring og meget andet.

Vi har samlet alle tilbuddene i en folder, og husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ris eller ros.

Læs Karrierevejen

 

 

Kontakt ikon - Maskinmestrenes Forening

Tlf.: +45 3336 4920

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.