Skip to content

SELVSTÆNDIG

Startup for iværksættere

Iværksættertilbud, som matcher dér, hvor du er med din forretningsidé!

Som medlem af Maskinmestrenes Forening og Akademikernes A-kasse har du adgang til en række tilbud, som er målrettet dig, der enten overvejer et liv som selvstændig eller som allerede har en forretningsidé.

Med din faglige baggrund har du gode forudsætninger for at etablere dig som selvstændig/iværksætter med et forholdsvist teknisk produkt. Vi kan i samarbejde med Akademikernes A-kasse tilbyde dig hjælp med det mere kommercielle, som at få din idé på markedet og skaffe kunder.

Hvis du er i de tidlige overvejelser om at tage springet som selvstændig, kan du få hjælp med afklaring og forretningsudvikling af din idé. Du har adgang til et digitalt univers med videoer, som har til formål at klæde dig på til at kunne udvikle, validere og præsentere din forretningsidé. Alle videoforløb kan tilgås ved at logge på Mit AKA, hvor du finder dem under digitale medlemstilbud.

På bagkant af det digitale forløb kan du få individuel forretningsrådgivning. Ved at indsende en beskrivelse af din forretningsidé, har du mulighed for at få sparring på din virksomhedshedsopstart, forretningsidé og videre plan.

Beskriv din forretningsidé og indsend her.

Hvis du allerede har taget beslutningen om at være selvstændig, og har gjort dig tanker om markedet, kunder og konkurrenter, har du mulighed for at søge om plads på startup-programmet i København. Det er et tre måneders forløb med workshops, oplæg fra brancheeksperter, juridisk sparring og meget mere.

Læs mere om forløbet og ansøg her.

INFO OM AKADEMIKERNES STARTUP

Igennem iværksættertilbuddene har medlemmer af Akademikernes A-kasse fået hjælp til at skabe over 700 virksomheder, hvilket gør det til et af de største iværksætterprogrammer i Danmark.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.