Skip to content

TILLIDSREPRÆSENTANTER

FAGLIGE KURSER FOR

TALSMÆND OG

FAGLIGE KURSER FOR
TALSMÆND OG TILLIDSREPRÆSENTANTER

For at klæde vores talsmænd og tillidsrepræsentanter bedst muligt på, udbyder vi en række faglige kurser, som vores talsmænd og tillidsrepræsentanter kan deltage i uden beregning. Vi har både fokus på den personlige udvikling i rollen og de ”værktøjer”, som i det daglige kan hjælpe vores talsmænd og tillidsrepræsentanter.

Se de aktuelle faglige kurser nedenfor:

YDERLIGERE INFORMATION

Vi har samlet en liste over vores talsmænd og tillidsrepræsentanter opdelt i kategorier. 

FIND OVERSIGTEN HER.

Kontakt os på mf@mmf.dk / 3336 4920, hvis du mener, at det vil være en god idé at få valgt en talsmand eller tillidsrepræsentant for maskinmestre i din virksomhed.

FORHANDLINGSTEKNIK

Opnå bedre resultater og større gensidig tilfredshed, når du forhandler. 

Forhandlinger sker oftest med udgangspunkt i relationer, som vi ønsker at fastholde over tid. Forhandlingen kræver derfor en ligeværdig tilgang, som sikrer, at begge føler sig som vindere.   

KOMMUNIKATION OG
SAMARBEJDE

Deltag på dette kursus og bliv endnu bedre og mere effektiv i din kommunikation med medarbejdere, kollegaer og ledere.

Du får på dette kursus en grundig uddannelse med vægt på praktisk anvendelighed i din hverdag, og du vil blive endnu bedre til at lytte ind til andres reaktioner og behov.

Den svære samtale

Kurset har som formål at give dig konkrete indsigter og værktøjer til at håndtere svære samtaler på en måde, så du føler dig kompetent, agerer professionelt og reducerer konfliktniveauet.

Hvad der gør svære samtaler svære afhænger blandt andet af person, rolle, kontekst, formål og tid – dét bliver du på dette kursus klædt på til at afkode og agere i.

STRESSREDUCERING
OG TRIVSELSFREMME

På dette kursus indføres du i psykologien bag stress – både i arbejdslivet og livet uden for arbejdet.

Hvordan kan kolleger/ledere bruge hinanden som løftestang i udviklingen af trivsel og velvære i arbejdet? Og hvordan spotter man stress? Dét – og meget mere – sættes der på dette kursus fokus på.  

PERSONALEJURA

For talsmænd og tillidsrepræsentanter

Kurset henvender sig fortrinsvis til tillidsrepræsentanter og talsmænd indenfor både den offentlige og private sektor samt det maritime hverv.

Oplægsholdere vil være jurister fra arbejdsmarkedsafdelingen, der har indgående kendskab til maskinmestrenes ansættelsesformer og arbejdspladser.

TALSMANDSROLLEN

Talsmandsrollen i spændingsfeltet mellem ledelse, kollegaer og egne interesser 

Hvordan sikrer man sig at arbejde for egen gruppe og samtidigt mod opfyldelse af firmaets mål og visioner på en måde, så ens egne ambitioner og arbejdsmæssige drømme indfries og ens markedsværdi stiger?

Dette kursus udstyrer dig med værktøjer til at blive sikker i din rolle som talsmand eller tillidsrepræsentant.

SE DINE MEDLEMSFORDELE HER

Som medlem af Maskinmestrenes Forening har du sikkerhed i ansættelsen gennem overenskomster med arbejdsgiverforeningerne. Derudover kan du få hjælp, rådgivning og juridisk bistand ved løn- og kontraktforhandlinger og meget mere. Klik ind, og læs mere om dine medlemsfordele.

DIN DIGITALE HÅNDBOG FOR MASKINMESTRE

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur

DU KAN ALTID
KONTAKTE OS DIREKTE
OG FÅ PERSONLIG
RÅDGIVNING

TLF.: +45 3336 4920
MAIL: MF@MMF.DK