Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

MØD EN VIRKSOMHED

Maskinmestre varetager en række af samfundets vigtigste funktioner inden for seks hovedbrancher: Skibsfart, industri, energiforsyning, vand og renovation, bygge og anlæg samt salg, service og rådgivning. Langt størstedelen af maskinmestrene er beskæftiget inden for enten industrien, især maskinindustrien, eller i salgs-, service- og rådgivningsbranchen, men de øvrige brancher er stigende.

Måske overvejer du en ny branche? De enkelte områder har meget forskellige behov for tekniske kompetencer lige fra energistyring i en række ejendomme over vedligehold af et produktionsanlæg til overvågning af spildevandsnettet i en kommune.

Klik på brancherne ovenfor og læs om, hvordan forskellige virksomheder får særlig værdi ud af maskinmestrenes brede viden og overordnede indsigt i processer og tekniske anlæg.

Au2mate A/S

Au2mate udvikler og
levere procesautomation og industriel IT til mejeri- og fødevareindustrien.

BÜRKERT DANMARK A/S

Bürkert er en af verdens førende leverandører af produkter og systemløsninger til måling, styring og regulering af gasser og væsker.

Cabinplant A/S

Cabinplant A/S er en af verdens førende producenter af udstyr til fødevareindustrien. Vi er eksperter i at lave procesudstyr, der håndterer svære fødevarer, og som blandt andet kan afveje præcise portioner

C.C.JENSEN A/S

C.C.JENSEN A/S er en globalt førende producent og leverandør af CJC® Oliefiltre til markeder som vind, marine, mine, energi og industri.

Danpo A/S

Danpo A/S har omkring 1.000 medarbejdere og producerer blandt andet kyllingenuggets til fastfoodkæden McDonald’s i Danmark. 

Dansk Miljø- og Energistyring A/S

Dansk Miljø- & Energistyring A/S er eksperter inden for en lang række funktioner og produkter til eksempelvis proces- og energioptimering til forsyningsindustrien.

Demant

Demant er en af verdens førende virksomheder inden for hearing healthcare. Vi ejer en lang række internationale brands, herunder fx Oticon. Vi tilbyder en karriere, hvor du kan være med til at gøre en forskel for millioner af mennesker over hele verden.

DIN Forsyning

DIN Forsyning leverer varme og rent vand i Varde og Esbjerg kommuner samt håndterer regnvand og spildevand. 

Forsvaret

I Forsvaret kæmper vi for Danmarks sikkerhed. Vi har modet, evnen og viljen til at kæmpe for fællesskabet og for de centrale værdier, vores samfund hviler på. 

FAGERBERG A/S

Fagerberg A/S er en virksomhed med fokus på kvalitet. I over 50 år har Fagerberg solgt og leveret ventiler, måleinstrumenter, analyseudstyr og service til det danske marked, med en passion for at optimere deres kunders drift.

HOFOR A/S

HOFOR A/S er Hovedstadsområdets
Forsyningsselskab. Vi leverer vand, fjernvarme,
bygas og fjernkøling, og vi opfører vindmøller og afleder spilde- og regnvand.

Maersk

Maersk er verdens største containerskibsrederi med 700 skibe og over 80.000 ansatte globalt. Det giver rige karrieremuligheder for maskinmestre, der vil prøve kræfter med et maritimt arbejdsliv i stor skala.

Kiwa Inspecta A/S

Kiwa Inspecta er i dag førende inden for prøvning, inspektion og certificering i Danmark og resten af verden. 

 

MSA CONSTRUCTION APS

MSA Construction er det foretrukne valg til byggeplads ledelse, særligt indenfor vindenergi. Vi tager ejerskab i vores projekter og sikrer dermed et sikkert, men effektivt projekt. 

NCC Industry A/S

NCC Industry A/S er en del af NCC koncernen, der beskæftiger over 16.300 medarbejdere i Skandinavien. Vi er beskæftiget med tre forretningsområder: Råstoffer, Asfalt og Hercules.

 

NLMK DanSteel A/S

NLMK DanSteel A/S er Danmarks eneste stålvalseværk. Ved hjælp af moderne teknologi producerer vi kvalitetsstålplader til skibsbygning, bygge- og anlægsprojekter, olie- og gasprojekter, transportsektoren og vindmølleindustrien (on-/offshore).

NNE A/S

NNE er en international, rådgivende ingeniørvirksomhed specialiseret i den farmaceutiske industri. Gennem focused pharma engineering gør vi vores kunder i stand til at imødekomme skiftende produktionskrav, og det giver en lang række muligheder for maskinmestre.

Nukissiorfiit

Nukissiorfiit er som forsyningsvirksomhed ansvarlig for at producere og levere el, vand og varme til størstedelen af forbrugerne i Grønland. Nukissiorfiits energiforsyning er i høj grad baseret på vedvarende energikilder

Pumpegruppen A/S

PUMPEGRUPPEN A/S sælger pumper og pumpeløsninger til kemi-, food-, pharma- og
procesindustrien. Pumpegruppen er en 30 år gammel, dansk virksomhed, som står for salg af alle slags pumper til industrien.

Royal Arctic Line a/S

Royal Arctic Line A/S  udfører al søtransport af gods til og fra Grønland og mellem de grønlandske byer og bygder. Rederiet er således en livsnerve for det grønlandske samfund. 

SEW-EURODRIVE A/S

SEW-EURODRIVE er en globalt anerkendt leverandør af gear, motorer, transmissionsudstyr, frekvensomformere og automationsløsninger.

 

 

 

SK Forsyning

SK Forsyning er en vestsjællandsk multiforsyningsvirksomhed med forsyning og energiproduktion i Slagelse, Skælskør og Korsør. Foruden el- og varmeproduktion varetager SK Forsyning vandforsyning, spildevandsrensning og gadebelysning i Slagelse Kommune.

TVIS

TVIS har igennem de seneste godt og vel 35 år leveret fjernvarme til fjernvarmeselskaberne i Trekantsområdet. TVIS råder over et transmissionsnet på 83 km og 58 pumpe- og stationsanlæg. 

Vattenfall Vindkraft A/S

Vattenfall er et af Europas største energiselskaber med både produktion og distribution af el og varme. Vores vision er at sikre et samfund baseret på fossilfri energi inden for én generation.

 

VEKS

VEKS er et miljøcertificeret fjernvarmeselskab, der dækker 170.000 husstandes forbrug. Foruden transmissionsnettet til fjernvarme på Københavns Vestegn ejer og driver VEKS også varme-, el- og dampproduktion på Køge Kraftvarmeværk.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.